Pænt og hyggeligt sommerhus på naturgrund i Klegod

3
icon
icon
icon

Havklitvej 143, Klegod

- Sommerhusnr.: H5157
5 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
3200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette charmerende sommerhus finder I på Havklitvej 143 i Klegod. Sommerhuset er renoveret i 2021 og har plads til 5 personer og 2 firbenede venner, og er dermed ideel for den lille familie, der ønsker at have hunden med på ferien. Feriehuset ligger på en 2015 m2 stor ugeneret naturgrund, som er omgivet af træer. Med kun 400 meters afstand til stranden, har I mulighed for nogle hyggelige gåture med hunden, hvor I samtidig kan nyde det bløde sand og Vesterhavet.

Dejligt feriehus med indbygget pejs og integreret køkken

På de lidt køligere dage, har I mulighed for at kokkerere i sommerhusets flotte køkken samtidig med, at resten af familien hygger sig foran den indbyggede pejs. Desuden kan I om aftenen finde hygge i feriehusets udestue, hvor I gennem det store vinduesparti har mulighed for at nyde den skønne natur og rige dyreliv.

Feriehuset indeholder 3 soverum med dobbeltsenge og en enkeltseng. Feriehuset er udstyret med en energisparende varmepumpe, som sørger for hurtig opvarmning og godt indeklima.

Gode terrasser til hyggelige aftener – ægte feriestemning i nærheden

Sommerhuset har 3 terrasser – 2 afskærmede og 1 åben terrasse. Her kan I i forbindelse med de lune sommeraftener benytte jer af feriehusets grill, nyde en kølig drink og samtidig nyde det skønne vejr, alt imens hunden har mulighed for at boltre sig på den store naturgrund.

Kort afstand til Søndervig og Hvide Sande.

Når I vælger at holde ferie i Klegod, bør I også benytte jer af den korte afstand til de to feriebyer Søndervig og Hvide Sande. Her har I rig mulighed for at opleve den ægte turiststemning samt oplevelser for både børn og voksne. I kan bl.a. shoppe i de forskellige butikker, leje cykler eller besøge de flotte sandskulpturer henover sæsonen.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5157

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus besticht vor allen Dingen durch den geräumigen Wintergarten. Auch die Terrassen sind sehr schön und ungestört.
Die Ausstattung der Küche und Trinkgläser ist sehr gut.
Die Strandnähe hat uns ebenfalls gut gefallen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus, eingebettet und geschützt. Dicht an Dünen und Strand. Eine der drei Terrassen ist eigentlich immer windgeschützt :-). Der Nahe Zugang zum Strand ist auch für nicht Alpinisten geeignet, schön flach! Das Haus ist sehr ruhig gelegen, kein Durchgangsverkehr.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus mit großem Wohn- und Eßbereich sowie auch einem großen angrenzenden Wintergarten, in dem man es sich gemütlich machen kann.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.015
Renoveret / Byggeår:2021 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...