Hyggeligt og stemningsfyldt sommerhus med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 51, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1104
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Søndervig ligger dette hyggelige sommerhus på Hjelmevej 51 med plads til 6 personer. Sommerhuset, der er renoveret i 2021, har en skøn ferieatmosfære og er fuld af sommerhusstemning. Fra feriehuset har I kun 900 meter til Vesterhavet, som jeres hund vil elske at besøge sammen med jer – i dette sommerhus er jeres hund nemlig velkommen på ferien.

Ferietid med familien i opholdsrummet

I sommerhuset på Hjelmevej 51 kan I holde en dejlig ferie, hvor I kan tilbringe en masse skøn ferietid sammen. Feriehusets opholdsrum, der forener køkken, stue og spiseafdeling, indbyder til mange gode og hyggelige feriestunder. Her sørger brændeovnen for at sætte et ekstra godt præg på stemningen.

I opholdsrummet kan I være sammen om et sjovt spil ved spisebordet eller samles i sofaerne til en god film i tv’et. I det åbne opholdsrum er det også muligt for forældrene at stå for madlavningen, mens børnene slapper af i sofaerne. Efter madlavningen klarer opvaskemaskinen opvasken for jer.

Foruden opholdsstuen er sommerhuset indrettet med 1 badeværelse (med gulvvarme), 3 soveværelser, en hems med en daybed, børnemøbler og legetøj. Vinduet på hemsen er desuden børnesikret. Derudover råder sommerhuset over en entre, hvor I har en vaskemaskine, der klarer tøjvasken. Sommerhuset bliver opvarmet af en energivenlig varmepumpe for lave omkostninger.

2 gode terrasser – gyngestativ i haven

Til sommerhuset er der 2 gode terrasser. Den ene terrasse er en større en af slagsen. Den store terrasse er afskærmet og delvist overdækket, så her har I mulighed for at sidde i både ly og læ. Selvfølgelig kan I også nyde solen og dens varme stråler fra terrassen, hvor I har havemøbler og liggestole til rådighed.

På sommerhusets nord-østlige side har I en mindre terrasse. Denne terrasse er perfekt til dagens første kop kaffe, mens solen står op, eller hvis I skulle trænge til en stille stund alene. I haven er der et gyngestativ, der helt sikkert vil blive et hit blandt børnene.

Når aftenen nærmer sig, kan I tænde op i grillen på terrassen. Steg noget lækkert kød og nyd et godt glas vin, mens en dejlig feriedag slutter og en ny feriedag venter forude.

Kun 900 meter til Vesterhavet

900 meter er det eneste, der adskiller jer fra Vesterhavet. I kan gå derned og opleve den skønne vestjyske natur på vejen – jeres hund vil uden tvivl elske det. Ved stranden kan I tage jer en dukkert i vandet eller gå en tur langs stranden – begge dele er helt fantastisk.

Fra sommerhuset har I desuden kun 1 kilometer til jeres nærmeste indkøb. I Søndervig kan I købe ind hos byens supermarked eller i en af byens mange specialbutikker. Søndervig har også nogle skønne spisesteder, som I kan få stillet sulten hos, hvis I selv vil slippe for madlavningen.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1104

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus in ruhiger Lage, gute Einrichtung, tolle Küche , hundegeeignet, für Familien mit kleinen Kindern

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus was keine Wünsche offen läßt. Selten so ein sauberes und gut ausgestattetes Ferienhaus gehabt. Würden wir immer wieder anmieten!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr liebevoll und gemütlich eingerichtet,es fehlt an nichts. Wir haben uns rundum wohlgefühlt. Auch der Hund. Ausserdem hat man draussen mehrere Sitzmöglichkeiten und kann zu jeder Tageszeit auf der entsprechenden Terrasse sitzen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.290
Renoveret / Byggeår:2021 / 1981

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...