Firestjernet sommerhus med spa, sauna og pool i Vedersø

4
icon
icon
icon
icon

Bækbyvej 17, Husby

- Sommerhusnr.: LL1094
12 pers.
Antal personer
2300 m.
Nærmeste strand
2200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
5 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en dejlig ferie i det vestjyske klitlandskab sammen med den store familie eller vennerne, så er dette 4-stjernede sommerhus på Bækbyvej 17 i Vester Husby bestemt værd at se nærmere på! Feriehuset har plads til hele 12 personer og byder desuden på både spa, sauna og pool. Hunde er desuden også meget velkomne her!

Renoveret i 2021 med god indretning og brændeovn

Dette skønne firestjernede feriehus på Bækbyvej 17 i Vedersø har både spa, sauna og pool, og sommerhuset blev renoveret i 2021. Sommerhuset fremstår med en lys og venlig indretning og indeholder alle moderne bekvemmeligheder, der gør en ferie lettere, såsom vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og fladskærms-tv med parabol. Derudover er der en gamerhule med LED-lys og spil, bla. wii og playtstation. Feriehuset har 12 sengepladser fordelt på 6 soverum, heraf 4 rum med dobbeltsenge og 2 rum med 2 enkeltsenge.

Den store brændeovn i midten af stuen indbyder til afslapning og mange timers hygge foran de gnistrende flammer, som også kan ses fra det åbne køkken. I vil uden tvivl komme til at tilbringe mange hyggestunder her. Det store glasparti mellem stue og poolrum gør det muligt at holde øje med de yngste, der bader. Grundet varmepumperne der befinder sig i feriehuset er energiforburget lavere end normalt.

Luksusferie ved vandet med sauna, spa og pool

Feriehuset har hele 3 badeværelser, og poolen har svømmetræner samt rutsjebane. Den store poolafdeling rummer desuden spa og en sauna til at fuldende wellness-oplevelsen på ferien. Feriehuset ligger på en 5500m2 stor grund, ikke langt fra det brusende Vesterhav med de brede, hvide sandstrande og en hyggelig badesø. Der er 2 terrasser, så der er mulighed for at nyde solen hele dagen.

Den afskærmede store terrasse har udgang fra både stue og poolrum. Her er god spiseplads til alle måltider; tæt på gynger og sandkasse. Den nye åbne terrasse indbyder til afslapning i liggestole og loungemøbler, hvor I kan nyde en god kop kaffe eller et glas køligt vin, mens der spilles beachvolley, fodbold eller hoppes i trampolin.

Søndervig – en ferieby med masser af aktiviteter og muligheder

Beliggenheden på Bækbyvej 17 er et godt udgangspunkt for udflugter. Ikke langt herfra finder I badebyen Søndervig, der er centrum for en lang række aktiviteter for alle aldre og interesser. Her kan I tage på shoppetur, spise god mad og lækre is. Fritidscentret Beach Bowl tilbyder forskellige aktiviteter, blandt andet bowling, segway, minigolf og fitness. I kan også tage et smut ind til den gamle købstad Ringkøbing, som ligger ved Ringkøbing Fjord, hvor der er rig mulighed for gåture, mens I betragter de mange kitesurfere på fjorden.

Det siger vores gæster om sommerhuset LL1094

DK
D.
sagde , Danmark

God indretning og fin størrelse på køkken/alrum

DK
D.
sagde , Danmark

I det stor hele er huset rigtig fin

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt poolhus med god plads ude og inde til 12 personer. Vi var 6 voksne og 6 børn.
Vi kommer gerne igen.

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:212 / 5.575
Renoveret / Byggeår:2021 / 1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vedersø Klit

På en ferie i sommerhus i Vedersø Klit er du garanteret rolige omgivelser tæt på Vesterhavet. Her er langt de fleste feriehuse beliggende på store naturgrunde, ligesom størstedelen er med stråtag. Vedersø Klit ligger 20 minutters kørsel fra den hyggelige og charmerende fiskeriby Thorsminde og i tilsvarende køreafstand til den livlige ferieby Søndervig, hvor du blandt meget andet finder en af Danmarks bedste badestrande.

Beliggenhed og landskab: Vedersø Klit ligger i naturskønne omgivelser og tæt på flere vestjyske naturperler. Du har mindre end tyve minutters kørsel til Naturpark Nissum Fjord og til Vest Stadil Fjord, som er en af de mest fascinerende fuglerastepladser i Danmark. Vedersø Klit ligger samtidig umiddelbart syd for Husby Klitplantage, som altid indbyder til en vandre- eller cykeltur.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik i Vedersø Klit, som har et stort udvalg af dagligvarer. De nærmeste større handelsbyer er Ringkøbing og Holstebro, som begge ligger cirka en halv times kørsel fra Vedersø Klit.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Husby Klitplantage
  • Vest Stadil Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Naturpark Nissum Fjord (ca. 10 kilometer)
  • Kaj Munks Præstegård
  • Lyngvig Fyr (ca. 25 kilometer)
  • Strandingsmuseum St. George (ca. 15 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Husby Hundeskov ligger nogle få kilometer fra Vedersø Klit. Alternativt kan du tage hunden med til Ulfborg Hundeskov, som ligger cirka et kvarters kørsel fra Vedersø Klit. Her består  Hundeskoven af både skov og et større åbent græsareal med masser af plads til både dig og din hund.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...