Stort sommerhus med spabad og sauna i Søndervig

4
icon
icon
icon
icon

Jakob Bondes Vej 9, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1270
7 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
2650 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til en dejlig ferie i det vestjyske for hele familien er sommerhuset på Jakob Bondes Vej 9A en oplagt feriedestination. Det flotte og indbydende sommerhus med spabad og sauna har god plads til op til 7 personer. Vil I have hunden med, så gør I bare det.

Tid til afslapning i spabad og sauna

En ferie handler om at slappe af, og det skal I selvfølgelig også have rig mulighed for i sommerhuset på Jakob Bondes Vej 9A. På det ene af sommerhusets 2 badeværelser er spabadet og saunaen klar til at forkæle jer med en god gang afslapning.

Feriehuset har god plads til alle 7 personer med sovepladser fordelt på 4 værelser. Når familien skal samles til hyggelige feriestunder, er det i opholdsstuen, det sker. I den nedsænkede stue kan I samles i sofaerne til en god film eller et sjovt spil. Brændeovnen varmer og sender stemningen i top.

Køkkenet er veludstyret og har alt, amatørkokken måtte have brug for, når der skal bikses lækre måltider sammen. For at I kan få mest mulig hyggelig ferietid sammen, skal I selvfølgelig ikke bekymre jer om opvasken – den klarer opvaskemaskinen.

Sydøst-vendt terrasse – kort vej til stranden

Sommerhuset har en stor nedsænket terrasse, der vender mod sydøst, hvor I kan nyde feriens solrige dage i fulde drag. Med havemøbler og liggestole til rådighed mangler I ikke noget for at tilbringe en dejlig dag i solens stråler. Som afslutning på en feriedag i det fri kan I tænde op i grillen og nyde en lækker middag på terrassen.

Vil I en tur til stranden, så kan I på kort tid nå hertil. Med kun 1,2 kilometer fra sommerhuset til Søndervigs smukke sandstrande tager det jer ikke lang tid, når I først har tænkt tanken. For de vandglade er en tur i Vesterhavet oplagt, og for jer andre er en gåtur langs vandet helt perfekt – og så vil jeres hund helt sikkert elske at komme med på tur.

Tag på tur til Hvide Sande og Ringkøbing

Søndervig har mange gode ferieoplevelser for hele familien. Med alt fra vandland og bowlingcenter til golfbaner og ponyridning er der noget for enhver, både store og små. Søndervig har også lækre spisesteder, hvor I kan få sulten stillet, og gode indkøbsmuligheder.

Vil I på tur, kan I tage en tur til enten Hvide Sande eller Søndervig. I Hvide Sande er især havnen et besøg værd, hvor I kan opleve masser af liv og købe friskfangede fisk. I Ringkøbing er der masser af hyggelige butikker, I kan besøge.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1270

DK
D.
sagde , Danmark

Den lever op til billederne på hjemmesiden

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus. Kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Enger Zugang über den Wirtschaftsraum – unbequeme Sitzmöbel Wohnzimmerbereich – sehr hellhörig – tropfendes Fenster im Dreibett-Zimmer

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 3.000
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...