Indbydende ferielejlighed i hjertet af Søndervig kun 150 m fra havet

3
icon
icon
icon

Lodbergsvej 243 A116, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6947
5 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Denne flotte ferielejlighed i hjertet af Søndervig, gennemrenoveret i 2020, er helt ideel til den lille familie, der gerne vil bo tæt på centrum og strand. Den indbydende indretning byder på plads til 5 personer, og hunden er også velkommen. Der er blandt andet gratis adgang til badeland og et stort legerum.

*Badelandet kan i perioder være lukket.

Kun få minutters gang til stranden og Søndervigs centrum

Lodbergsvej 243, lejlighed A116 er den perfekte ferieadresse for jer, der gerne vil bo i gåafstand til alting. Den brede sandstrand ligger blot 150 meter væk, og på en god dag kan I høre Vesterhavets brusen direkte fra terrassen.

Få minutters gang fra ferielejligheden ligger Søndervigs centrum. Her er der underholdning for hele familien med shopping og gode spisesteder. Der kan  spilles minigolf og køres på segway. Her kan I også hente nybagte rundstykker til morgenbordet hver dag hos den lokale bager.

Renoveret i 2020 – flot og indbydende indretning med opvaskemaskine

Det er nemt at se på den flotte og indbydende indretning, at ferielejligheden har gennemgået en omfattende renovering i 2020. Overalt er der velafstemte farver og moderne interiør, og køkkenet er også udstyret med opvaskemaskine, så I slipper for at bruge den dyrebare ferietid på at vaske op.

De fem sovepladser er fordelt på 2 gode soveværelser – et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge – og en sovesofa, som er placeret i alrummet. Fra alrummet er der udgang til terrassen, som både er afskærmet og overdækket. På terrassen kan I sætte jer til rette i havemøblerne på de solrige dage og nyde ferien udendørs. 

Gratis adgang til badeland, legerum og stor, udendørs legeplads

Den lille ferielejlighed er et oplagt valg til en aktiv familieferie. Ferielejligheden er en del af feriecentret Dancenter, og derfor har I både gratis adgang til centrets badeland, et legerum med bordtennis og billard samt en stor, udendørs legeplads med blandt andet trampolin, basketball og petanquebane.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6947

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienwohnung für 2 Erwachsene +2Kinder in optimaler strandnähe . Klein und schlicht. Sauberkeit in Ordnung.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejlig lejlighed
God indretning
God adgang til stranden dog med forbehold hvis man er dårligt gående kan det blive et problem med det bløde sand

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Ferienwohnung ist für eine Familie mit Kindern ideal. Sie ist gut aufgeteilt, hat einen Spielplatz direkt vor der Tür und einen kurzen Weg zum Strand. Sie ist die letzte in einem Ferienanlagenkomplex und weder hellhörig, noch hört man Sturm besonders laut. Die Küche ist mit Herd, Mikrowelle, Geschirrspüler, Kühlschrank mit großen Gefrierschrank und diversen Küchengeräten sehr gut ausgestattet. Einkaufsmöglichkeiten sind fussläufig gut erreichbar. Lediglich der Platz im Badezimmer ist begrenzt.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50
Renoveret / Byggeår:2020 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...