Lækkert sommerhus tæt på strand med lukket terrasse

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Arvidvej 110, Bjerregård

- Sommerhusnr.: A1471
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Fantastisk lækkert sommerhus, flot indrettet, løbende renoveret og smagfuldt møbleret. Det er, hvad der venter jer her på Arvidvej 110. Sommerhuset er omgivet af en stor lukket og delvist overdækket terrasse, hvor du altid kan finde læ. Feriehuset ligger tæt på store fredede hedearealer og er samtidigt placeret tæt på stranden. Det er tilladt at medbringe 1 hund i sommerhuset.

Hyggeligt og smagfuldt indrettet

Sommerhuset er gennemført i samme stil og kvalitet – både inde og ude. Der er 4 soveværelser, som alle har trægulve og er hyggeligt indrettede. 2 værelser har dobbeltsenge, et værelse har 2 enkeltsenge og det sidste har køjeseng.

Køkkenet er placeret mellem spiseafdelingen og selve stuen. Det er særdeles veludstyret, bl.a. med rengøringsvenlige granitbordplader. Der er en fryser på 70 l, en mikroovn og en opvaskemaskine. Stuen er rigtig dejlig og hyggelig, smagfuldt indrettet med gode møbler. Der er en flot brændeovn, et stort fladskærms-TV, en DVD og en radio. Der er gratis trådløst internet i sommerhuset.

Det skønne badeværelse har en god og stor bruseniche, der er gulvvarme og en sauna. Desuden er der et gæstetoilet, som også er med gulvvarme. Der er desuden en vaskemaskine, en tørretumbler og en energibesparende varmepumpe i sommerhuset.

Fantastiske terrasser

Der er 2 skønne terrasser, hvoraf den store strækker sig om feriehuset mod vest og mod syd. Den er helt lukket og er derfor ideel, hvis I har en hund eller små børn med.

Derudover er der en helt fantastisk overdækket terrasse mod syd, som er næsten helt afskærmet med store glaspartier. Den kan således benyttes gennem hele sommeren, selvom vejret ikke er det bedste. På varme sommeraftener er den ligeledes ideel, idet den ikke er helt lukket.

Mod øst er der en mindre terrasse i forbindelse med indgangspartiet, som også er delvist overdækket. Der er yderligere en gynge og en sandkasse til de små.

Det siger vores gæster om sommerhuset A1471

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine gute Aufteilung der Zimmer. Die Küche ist zwar klein, aber sehr gut ausgestattet und trotz des wenigen Platzes gibt es genug Arbeitsfläche zum Kochen.
Das Wohnzimmer ist gemütlich eingerichtet, man vermisst nichts.
Für den Urlaub mit Hund ist das Haus sehr pflegeleicht, da es mit Laminat und Fliesen ausgestattet ist. Auch ist die große eingezäunte Terrasse für den Hund sehr schön.

DE
D.
sagde , Deutschland

Nach 3 jähriger Pause konnten wir endlich wieder nach Dänemark reisen. Eine tolle Urlaubswoche :-)verbrachten wir in der schönen Dünenlandschaft der Nordsee. Haus A1471 – Top Adresse. Sehr gepflegt, sehr sauber, einfach zum Wohlfühlen.
Auch der Außenbereich mit windgeschützter, überdachter Terrasse läd nicht nur im Sommer zum Verweilen ein und die komplette Umzäunung in entsprechender Höhe, wenn man mit Hunden reist, einfach perfekt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bietet alles was ein Urlaubsherz erfreut – die Terrasse mit tollem Mobiliar, man findet immer eine windstilles Plätzchen zum draussen sitzen. Im Haus selbst ist alles was man für einen 2 wöchigen Urlaub sich wünscht vorhanden. Die Küche ist super gut ausgetattet – selbst große umfangreiche Mahlzeiten können für eine große Personenanzhal vorbereitet / gekocht werden.

Das Haus ist ein Traum für jeden Urlauber.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:102 / 1.237
Renoveret / Byggeår:2020 / 1989

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...