Sommerhusidyl med dejlig og rolig beliggenhed

3
icon
icon
icon

Jeppesvej 102, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30234
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Jeppesvej 102 i det naturskønne Houstrup finder du dette super hyggelige feriehus beliggende på en stor grund med en dejlig terrasse. Indrettet med 1 soveværelse med dobbeltseng og 2 soverum med køjesenge er huset perfekt til familieferien i det vestjyske.

Klassisk, hyggeligt feriehus med skøn terrasse

Nyd en ferie i et sommerhus, der emmer af hygge og ligger på en skøn stor grund i rolige omgivelser.  nær Blåbjerg Plantage. Vågn op til fuglesang og luk solen og den stille morgenluft, der kun afbrydes af fuglesang ind ad køkkenets snakkedør.

Her bor I op ad den skønneste natur med masser af gå- og cykelstier ud i det grønne og en fin strand indenfor køreafstand, men den dejlige grund og den store terrasse, der er delvist overdækket lægger op til, at tilbringe masser af tid ved huset – med solbadning og grillhygge.

Indenfor har I et dejligt stort soveværelse og 2 børneværelser med køjesenge. Køkkenet, der har emfang (istedet for emhætte), er åbent ud mod spiseplads og en rigtig hyggelig stue, der opvarmes af en energibesparende luft-til-varme-pumpe.

Stor naturgrund i fantastisk natur

For naturelskere er Jeppesvej 102 det helt rigtige valg. Hent morgenbrødet på campingpladsen og nyd dagen på terrassen eller tag på ture i omgivelserne. Indenfor cykelafstand er der både store skove- og lyngarealer, strand og fjord. Prøv fx en tur på skinnecyklerne, saml svampe og find dyrespor i skoven eller prøv en ridetur gennem Blåbjerg plantage.

Ringkøbing fjord og Bork havn er lige om hjørnet. Her kan I både besøge vingehavnen, tage i legeland eller fx tage surf kurser for både store og små.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30234

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes kleines Haus. Alles da, was man braucht. Wir haben uns rundum wohlgefühlt, obwohl das Wetter nicht so gut war.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus hat seinen ganz eigenen Charme. Angefangen mit dem schönen Reetdach, die große umlaufende Terrasse mit den hochwertigen Gartenmöbeln bis zu der klassischen Aufteilung drinnen ( großes Wohnzimmer mit offener Küche, kleine Schlafzimmer und kleines Bad).

DE
D.
sagde , Deutschland

Haben uns sehr wohl gefühlt! Alles was man braucht,war vorhanden!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 1.610
Byggeår:1983

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...