Lækkert feriehus med udestue og mindre aktivitetsrum

3.5
icon
icon
icon
icon

Sivvejen 20, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30008
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
3700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ved Jyllands vestkyst i udkanten af Houstrup, på en rigtig skøn grund, ligger denne feriedrøm. Sommerhuset er moderniseret i 2020 med nyt køkken, nyt bad og en ny rummelig entré. Her venter jer et dejligt indrettet hus med masser af plads både inde og ude, med gode terrasseforhold, et ekstra opholdsrum med plads til leg og en dejlig udestue. Sivvejen 20 overbeviser dertil med en skøn blanding af klassisk feriehus med lysnede trævægge og lofter, hyggeskabende brændeovn og moderne indretning.

Familieferie med aktivitetsrum og stor hyggefaktor

Her er plads til feriehygge for op til 6 personer. Alrummet med det smukke åbne køkken ud mod spisestue og stue emmer af feriehusstemning med hvidtede trævægge og lofter, store vinduer, der lukker naturen ind i huset og sofahjørnet med den uundværlige brændeovn.

Et ekstra opholdsrum, som ligger i forlængelse af udestuen, rummer bordfodbold, elektriske dartspil og et smart tv. Sammen med bordtennisbordet, der kan opstilles i udestuen, er der således garanteret for både sjov og hygge – selv på regnvejrsdage. Internetforbindelsen er naturligvis gratis.

Skøn udestue og store terrasser

Ikke kun indenfor er huset perfekt til feriehygge. Hele vejen rundt om huset slænger sig en træveranda, så I altid kan finde den perfekte plads i solen. Er vejret lidt drilsk, kan I søge ind i den skønne udestue og derfra nyde lyset og udsigten til naturgrunden, der i øvrigt byder masser af plads til leg for både børn og hund.

Sivvejen 20 ligger i det hyggelige Houstrup lige op til Blåbjerg plantage. Det er et familievenligt sted med masser af stisystemer, flere legepladser, skinnecykler og badeland. Der er masser af nærliggende gode udflugtsmål som fx Bork legeland, vikingehavnen eller Fiil sø og området indbyder til at nyde naturen med masser af cykel-, gå- eller rideture.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30008

DK
D.
sagde , Danmark

Hyggeligt sommerhus med god plads til en familie med børn både små og store.
Skøn udestue med sol meget af dagen.
Fin ugenert terrasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines, feines Ferienhaus mit einem heimeligen Grundstück, mit viel Liebe zum Detail eingerichtet und einfach zum Wohlfühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein liebevolles und sauberes Ferienhaus wodurch wir einen erholsamen und schönen Urlaub hatten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:126 / 2.103
Renoveret / Byggeår:2019 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, klinker i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...