Feriehus med fjordudsigt og 2 badeværelser, Hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 34, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5356
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
1 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et dejligt feriehus med fjordudsigt og 2 gode badeværelser, hvor der også er spa og sauna. Et perfekt hus til en familie – også gerne med hund. Huset på Anker Eskildsens Vej 34 er attraktivt året rundt og gennem de store vinduespartier mod fjorden kan du nyde den smukke udsigt.

Et godt feriehus med fjordudsigt og 2 gode badeværelser

Et godt feriehus i Nr. Lyngvig til familien, som ønsker en ferie i et moderne og indbydende hus, beliggende i et roligt område mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Der er praktiske og rengøringsvenlige klinkegulve i køkken, gang og stue og et flot loft til kip. I stuen er der en rigtig hyggelig alkove – perfekt til hygge med en bog eller iPad og med varme fra brændeovnen tæt på.

For familier med børn og hund er det skønt på Holmsland Klit.

En ferie på Holmsland Klit er særdeles attraktiv for familier med børn og hund. Naturen er fantastisk og storslået, og der er mange aktiviteter for alle. Området omkring Lyngvig Fyr er skønt til traveture eller cykelture på de afmærkede stier. En tur til Hvide Sande er et must, byens restauranter er varierede og gode og er man lystfisker, er slusen populært for mange.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5356

DE
D.
sagde , Deutschland

Idyllisch gelegenes, sehr modernes und gemütliches Ferienhaus für die ganze Familie. Der Ausblick ist unbezahlbar. Die Ausstattung top. Ein wahres Zuhause.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat einen traumhaften Ausblick auf den Ringkobing Fjord. Es ist schön eingerichtet und hat auch in der Küche viele nützliche kleine Extras.

Wir lieben das Haus genauso wie es ist und waren schon öfter dort

DE
D.
sagde , Deutschland

Auch in diesem Jahr haben wir unseren Urlaub in dem wunderschönen Traumhaus genossen. Immer wieder geht der Dank an die Familie Nielsen für das mit liebe eingerichtete Ferienhaus. Unvergessen der tolle Ausblick auf den Ringköbing Fjord. Wir genießen die fantastischen Sonnenaufgänge, wirklich sehr sehenswert und dazu die vielen Tiere die man beobachten kann; Rinder, Hasen, Fischreiher und hunderte Stare.
Ein Grund warum wir das Ferienhaus im nächsten Jahr 2024 wieder gebucht haben, dann bereits zum dritten Mal.
Es ist sehr empfehlenswert ! Wir freuen uns schon sehr auf den nächsten Urlaub, bis bald.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.296
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...