Kvalitetshus med brændeovn tæt på hav og klitter

4
icon
icon
icon
icon

Tingodden 285, Årgab

- Sommerhusnr.: E4629
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et flot kvalitetshus beliggende i Årgab, kun 150 m fra Vesterhavet. Sommerhuset er smagfuldt indrettet og er blevet renoveret i 2019 med nye baderum, nyt køkken og det indeholder mange efterspurgte faciliteter. Huset har flotte og rengøringsvenlige gulve, troldtekloft til kip i flere rum, og det har flotte vinduespartier, som giver et godt lys.

Kvalitetshus tæt på hav

Dette skønne feriehus i Årgab, som er blevet renoveret i 2019, er et godt valg til familien, som ønsker velvære i huset og kort afstand til stranden. Huset er flot beliggende på en kuperet klitgrund og der er skønne træterrasser omkring huset, så solen kan nydes dagen lang. Vesterhavet kan høres og duftes fra terrassen, og det giver en skøn velvære og ro i sjælen.

En charmerende indretning til hele familien

Den hyggelige stue har loft til kip og er indrettet med gode møbler, en flot brændeovn og energibesparende varmepumpe. Der er en stor fladskærm, så familien kan nyde en afslappende film efter en frisk travetur langs Vesterhavet. Alkoven i stuen er velegnet til læsning eller til hygge med en PC. Der er gode værelser og velindrettede badeværelser, hvor der også er spa og sauna.

En helt unik natur omkring huset og tæt på Hvide Sande

Tingodden 285 ligger i skønne Årgab, som er er særdeles populært, og det er med god grund. Her bor I tæt på både hav og fjord og den spændende turistby Hvide Sande. Udover Vesterhavet og lystfiskeri er området også kendt for surfing, og har man medbragt cykler hjemmefra, er der mange gode stier i området.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset E4629

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war alles zu unserer Zufriedenheit.

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes Ferienhaus für 4 Personen in einer wunderschönen Dünenlandschaft und sehr kurzem Weg zum Strand

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gepflegtes und gut ausgestattetes Ferienhaus. Aus unserer Sicht maximal für sechs Erwachsene geeignet. Gemütlich in die Dünen eingekuschelt – geradezu hyggelig – bietet das Haus einen idealen Urlaubsplatz.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2019 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (104 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...