Feriehus med rolig beliggenhed ved Ringkøbing Fjord

4
icon
icon
icon
icon

Tornbjerrevej 8, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3179
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
6500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette flotte feriehus på Tornbjerrevej 8 i Haurvig har en dejlig indretning og gode faciliteter såsom sauna og spabad. Derudover har den en dejlig uforstyrret beliggenhed på en stor naturgrund, som kan nydes fra den hyggelige udestue, den afskærmede terrasse og på gåture ved den smukke Ringkøbing Fjord.

Flot feriehus med dejlig indretning – perfekt til en afslappende ferie

Her har I et feriehus, som er flot og indbydende inde såvel som ude. Der er en dejlig stue med store vinduer, der giver et godt lysindfald og mulighed for at nyde udsigten over naturgrunden.

I den hyggelige stue, som er i åben forbindelse med køkkenet, sørger den indbyggede brændeovn for både hygge og varme. Og på det ene af feriehusets to badeværelser er der både sauna og spabad, så I kan forkæle jer selv med et par afslappende timer.

Sommerhusets 6 sovepladser er fordelt på 3 gode værelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng. De resterende værelser er indrettet med 2 sammensatte enkeltsenge på hver til en god nats søvn.

Dejlig afskærmet terrasse, hvor I kan nyde solen og den friske luft

Omkring feriehuset er der anlagt fliser, så I altid har mulighed for at finde en plads med læ. Og mod sydvest er der anlagt en dejlig afskærmet terrasse, som er helt ideelt til eftermiddage i liggestolen og hyggelige grillaftener.

Skøn uforstyrret beliggenhed ved Ringkøbing Fjord

Feriehuset ligger på en stor naturgrund med omkringliggende klitter, der sørger for både læ og privatliv. På den måde kan I uforstyrret nyde jeres ferie og dejlige gåture i området ved Ringkøbing Fjord.

Kører I en lille tur mod nord, kommer I til hyggelige Hvide Sande, hvor der er et bredt udvalg af supermarkeder, lokale butikker samt gode restaturanter og caféer. Desuden er der mulighed for at afprøve forskellige vandsportsaktiviteter nær Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3179

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemütlich eingerichtet. Der Blick aus dem Wohnzimmer ist fantastisch. Die Lage ist ruhig, der Weg zum Strand ist zu Fuß gut zu erreichen. Die Schlafzimmer sind top, es ist sogar möglich, aus den Doppelbetten einzelne Betten zu machen. Das Bad ist geräumig. Nur der Herd in der Küche ist etwas niedrig. Super, weil sparsam im Stromverbrauch, ist die Wärmepumpe. Der Kaminofen ist erhöht in die Wand gebaut, sieht super aus, wenn das Feuer lodert!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns sofort wohl gefühlt ! Tolle Lage, schöne Einrichtung !
Gut ausgestattet!

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist sehr gut ausgestattet, es fehlt nichts.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 4.500
Byggeår:2004

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...