Dejligt feriehus i Vestjylland – familieferie med hund

3.5
icon
icon
icon
icon

Bilbergsvej 38, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2399
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Bilbergsvej 38 i Vestjylland finder I dette velindrettede feriehus med skøn beliggenhed på en smuk naturgrund, hvor familiens hund er velkommen. Her er gode, delvis afskærmede terrasser med udsigt over store uberørte naturarealer. Efter en frisk gåtur i det naturskønne område, kan I aflsutte dagen med en tur i den varme sauna. Dette sommerhus er ideelt til den vellykkede familieferie.

Dejligt feriehus i Vestjylland – ferie med hund

Her får I et solidt, muret feriehus med indbydende indretning,som er beliggende på en stor naturgrund i den smukke natur i Vestjylland. Det er et fint sommerhus, hvor også din hund er velkommen. Det pænt møbleret spisekøkken udgør centrum i sommerhuset, hvor den hyggelige opholdsafdeling indbyder til afslapning foran brændeovnen eller TV’et.

Sommerhuset har 3 gode soveværelser, 1 med dobbelt- og 2 med enkeltsenge, som giver komfortable forhold for 6 personer.

Fra det store badeværelse med gulvvarme er der adgang til saunaen, som er dejlig efter en tur ved vandet. Der er desuden vaskemaskine samt tørretumbler i sommerhuset, så I har mulighed for at vaske lidt tøj eller håndklæder.

Natur i Vestjylland

På de delvis afskærmede og møblerede terrasser er der rig mulighed for at nyde solen og den friske luft, og fra sommerhuset er der kun kort afstand til de store uberørte hedearealer og få minutters gang til det imponerende Vesterhav.

Området byder på utallige aktivitets- og oplevelsesmuligheder på den langstrakte Holmsland Klit mellem hav og fjord, hvor vandsport og lystfiskeri er oplagte udfordringer i Hvide Sande med de livlige handelsgader og det gode kulinariske miljø.

Det kan også anbefales at besøge badebyen Hvide Sande eller den gamle købstad Ringkøbing, som byder på oplevelser for hele familien.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset B2399

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein feines Haus, entspricht allen Anforderungen, für einen Urlaub, zum Entspannen und genießen.
Viele liebevolle Detaills sorgen für ein Wohlfühlgefühl. Es ist an alles gedacht, es fehlt an nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist schon älter (1971/2003), aber sehr gepflegt und gemütlich. Die Eigentümer haben an alles gedacht, auch an Kleinigkeiten, die nützlich sind (z.B. Fernglas, Taschenlampe, Aschesauger).

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus, es fehlt einem an nichts. Sehr gut bestückte Küche, geschlossene Terrasse. Kurzer Weg zum Strand, Hundenäpfe stehen parat.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2003 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...