Sommerhus med vildmarksbad og sauna, 300 m fra Vesterhavet

4
icon
icon
icon
icon

Julianevej 102A, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2111
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hold en dejlige ferie i Bjerregård i et velholdt, hyggeligt sommerhus, renoveret i 2022. Det murede sommerhus ligger i rolige omgivelser for enden af en lille sidevej. God indretning med komfortable møbler, sauna og brændeovn. Som et ekstra plus er der vildmarksbad på terrassen.

Hygge og samvær

Det åbne køkken danner sammen med spiseafdeling og en god komfortabel opholdsafdeling centrum i dette sommerhus. Lystfiskere vil blive glade for den separate fryser på 100 liter. De hvidmalede trævægge og loft til kip giver en god fornemmelse af rummelighed, og den moderne, smagfulde møblering øger nydelsen af den afslappende ferie. Brændeovnen spreder varme og hygge til både spisepladser og sofagruppe. Her er en mindre alkove, som indbyder til en afstressende stund for både voksne og børn.

Tre gode soveværelser giver plads til 6 personer. Fra feriehusets badeværelse med bruseniche og gulvvarme er der adgang til sauna. Sommerhuset opvarmes blandt andet med en energibesparende varmepumpe.

Afslapning i den vestjyske natur

På den lukkede og møblerede terrasse er der god tumleplads til både børn og hund. Her er grill, så I kan tilberede en lækker BBQ til aften, og derefter nyde et køligt glas vin i vildmarksbadet, imens solen går ned. Fra feriehuset er der kun få minutters gang til stranden, så I kan fint nå en frisk dukkert først.

Beliggenheden på en kuperet klitgrund giver en fantastisk udsigt og vesterhavsfornemmelse ved ophold på terrassen. Naturgrunden er yderligere udnyttet med bord-bænkesæt på toppen af klitten, og en rutchebane til de små børn.

Bjerregård

I Bjerregård er du tæt på både hav og fjord. Den smalle landtange imellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet er et helt specielt sted at opholde sig, hvis man ønsker at bevæge sig rundt i den vestjyske natur, uanset om det er til fods, på cykel, i bil eller på vandet.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2111

DE
D.
sagde , Deutschland

Das gemütliche Ferienhaus befindet sich am Ende der Straße in einer Sackgasse. Geschützt von den natürlichen Dünen ist die Terrasse und der darauf befindliche Whirlpool bei einer Nutzung absolut nicht einsehbar und es kommen keine bewegungsfreudigen Menschen vorbei. Man hat vollkommene Ruhe. Die Inneneinrichtung ist sehr modern und gemütlich. Ausreichend Platz zum liegen, sitzen und chillen vorhanden. Die Küche ist mit allen notwendigen Dingen ausgestattet. Platz bietet das Haus für 6 Personen und Haustieren. Wir waren zu zweit inkl. Hund und haben die Zimmer mit den zwei Einzelbetten als "Ankleidezimmer" genutzt. Beheizt wird das Haus mit Elektroheizkörpern und im Wohnzimmer hat man die Möglichkeit den Holzofen anzufeuern, welcher wohlige Wärme liefern. In Kombination mit den Dachflächenfensten sind die Räume immer herrlich lichtdurchflutete. Sehr praktisch ist der kleine Anbau auf der Terrasse in dem man das Holz in den Wintermonaten gut lagern kann. Je nach Windrichtung kann man auf der Terrasse dem Meeresrauschen lauschen. Einen tollen Ausblick bietet der Aussichtshügel auf dem Grundstück, welcher zum hinsetzen und genießen einlädt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines Haus in einer Sackgassenlage, von einer L-Förmigen Düne umgeben. Gemütliche Wohn-Essecke. Schlafzimmer sind klein, dafür die Betten gut. 1 Doppelbett und jeweils 2 Einzelbetten. Das Badezimmer ist in Ordnung, nur die Dusche ist etwas klein. Für eine Familie mit 2 Kindern ideal.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines Häuschen, wenn man rein kommt fühlt man sich sofort wohl….geschützt in der Düne…. Wir kommen wieder

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2022 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...