Sommerhus til 6 personer i Fjand kun 300 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Bjerghuse 15, Fjand

- Sommerhusnr.: LL1069
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Kun 300 meter fra det brusende Vesterhav og få minutters kørsel fra den hyggelige fiskerby, Thorsminde, ligger dette 2-plans sommerhus med plads til 6 personer. Sommerhuset er indrettet med blandt andet brændeovn og varmepumpe og er beliggende på en kæmpestor naturgrund med velholdt have og gode terrasser.

Afslappende sommerhusferie med brændeovn og varmepumpe

Det 149 kvadratmeter store feriehus i Fjand er et godt valg til en afslappende sommerhusferie tæt på havet. Her kan I holde ferie med op til 6 personer i et sommerhus, hvor der både er tænkt på hyggen og det praktiske.

Med ferieadresse på Bjerghuse 15 er I altid sikret en behagelig temperatur. Den energivenlige varmepumpe sørger for et godt rumklima, mens brændeovnen altid er en sikker vej til hyggelig feriestemning med sine knitrende flammer. Feriehusets badeværelse er udstyret med gulvvarme.

Alle hverdagens hjælpere i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler samt en gratis internetforbindelse står til rådighed for jer, og en ekstra bonus er, at fjernsynet er udstyret med Chromecast, så I kan streame lige præcis de film og serier, I har mest lyst til at se.

Skønne terrasser, stor have og kun 300 meter til stranden i Fjand

Rundt om sommerhuset finder I flere gode terrasser, så I hele dagen kan følge solens gang fra øst til vest. Børnene vil elske at lege i haven, og der er god plads til både fodbold og kongespil på den 1500 kvadratmeter store naturgrund. Til glæde for de yngste er der sat gyngestativ op.

I kommer til at bo kun 300 meter fra Vesterhavet, og en kort gåtur gennem det vestjyske klitlandskab bringer jer til den nærmeste strandopgang. Den brede sandstrand er en imponerende oplevelse i al slags vejr; om sommeren kan I blive kølet ned på en kold dukkert, og på en blæsende efterårsdag findes der intet mere forfriskende end en gåtur langs vandet.

Det tager kun et par minutter i bil at nå til den hyggelige fiskerby Thorsminde, hvor I finder alt fra dagligvarer og røgeri til Strandingsmuseet.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:149 / 1.500
Byggeår:1936

Køkken:

Køleskab, fryser (140 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...