Hyggeligt feriehus med lukket terrasse i Klegod

3
icon
icon
icon

Nordsø Ferievej 8, Klegod

- Sommerhusnr.: HH1246
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil

Drømmer I om at holde ferie i et klassisk stråtækt hus? Så er Feriehuset på Nordsø Ferievej 8 bestemt en oplagt mulighed for jer. Der er tale om et klassisk feriehus, som er blevet renoveret i 2020. Sommerhuset er på 60 m2 og rummer plads til 6 personer – og selv jeres familiehund er meget velkommen! Feriehuset ligger godt 900 meter fra den skønne strand på den danske Vestkyst og byder på en god ferie for såvel familie eller kærestepar.

Hyggeligt stråtækt hus med brændeovn

I vil hurtigt føle jer velkomne i det stråtækte hus. Sommerhuset er blevet renoveret i 2020, og væggene er holdt i hvide farver, og sammen med de store vinduespartier virker feriehuset lyst og venligt. Feriehusets highlight er opholdsstuen, hvor både køkken, spisestue og stue er integreret. Her kan I planlægge feriens aktiviteter eller tilberede et lækkert middagsmåltid. Om aftenen kan I sidde og hygge jer med en god bog i hyggekrogen og den energivenlige varmepumpe sørger for et godt indeklima mens opvaskemaskinen klarer det praktiske.

Sommerhuset på Nordsø Ferievej 8 er fordelt på 2 soveværelser, hvoraf det ene har dobbeltseng og det andet 2 enkeltsenge. Der er desuden 2 enkeltsenge på hemsen.

Indhegnet terrasse og stor naturgrund

Feriehuset byder på flere muligheder for at nyde den herlige danske Vestkyst. Selve feriehuset ligger på en 2003 m2 stor naturgrund, og her er en lukket terrasse, som er en drøm for enhver hundeejer. For de mindste i familien tilbyder sandkassen rig mulighed for at udleve fantasien, og gyngen sørger for sjov og action. Mens børnene leger, kan de voksne hygge sig i havemøblerne på terrassen, og om aftenen kan I tilberede en hyggelig middag over grillen.

Klegod – Naturskønt område mellem Fjord og Hav

Feriehuset på Nordsø Ferievej 8 ligger i naturområdet Klegod. Her har I det perfekte udgangspunkt til jeres ferie og ferieaktiviteter, idet sommerhuset ligger midt mellem Hvide Sande og Søndervig. Begge byer er gode udflugtsmål og tilbyder restauranter, cafeer og gode indkøbsmuligheder. Fra Klegod er der heller ikke langt til handelsbyen Ringkøbing.

Fra feriehuset er der ca. 900 meter ned til det brølende Vesterhav, der indbyder til lange gåture langs vandet i det fine hvide sand eller en opkvikkende dukkert i de forfriskende bølger.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 2.003
Renoveret / Byggeår:2020 / 1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...