Renoveret sommerhus til 6 personer tæt på Lyngvig Fyr og stranden

4
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 263, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: GG1074
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil

Dette indbydende sommerhus i Nr. Lyngvig inviterer til en afslappende og strandnær ferie i flotte renoverede omgivelser. Ferieboligen rummer plads til 6 personer, er udstyret med alle praktiske faciliteter og en skøn, alsidig terrasse. Alt sammen beliggende kun 10 minutters gang fra Vesterhavet – og en af vestkystens populære attraktioner, Lyngvig Fyr.

Indbydende, renoveret sommerhus med brændeovn

Sommerhuset på Fyrmarken 263 er blevet renoveret i 2021, og I vil straks falde til i de indbydende omgivelser. Indretningen er moderne med nyt køkken og charmerende værelser med ægte badehotel-stemning.

Ferieboligen råder over 3 soverum, hvor hvert rum er udstyret med 2 enkeltsenge. Sommerhusets hjerte er bestemt den store stue- og spiseafdeling mod syd, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Det hyggelige fællesrum kommer med garanti til at danne ramme om masser af gode ferieminder; i køkkenet kan I samles om madlavningen, og sofaafdelingen lægger op til afslapning og filmaftener, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Fjernsynet er udstyret med Chromecast, og feriehuset har en hurtig og stabil internetforbindelse, så I kan se alle jeres yndlingsfilm og -serier. Et stort vinduesparti i stuen sørger for et godt lysindfald og et kig til den omkringliggende og ikke mindst skønne natur.

I er garanteret et behageligt rumklima hele året rundt med den energivenlige varmepumpe, og de praktiske faciliteter er helt i top med både opvaskemaskine i køkkenet samt vaskemaskine på badeværelset.

Sydvendt terrasse med afskærmning og overdækning

Fra opholdsrummet træder I ud på den skønne, sydvendte terrasse. Terrassen har både en afskærmet og overdækket del, og den mere end 1.600 kvadratmeter store naturgrund er omgivet af tæt buskads, så de solrige dage som I bl.a. kan nyde på terrassen bliver dermed ekstra ugenerede. Når dagen går på hæld, kan I tilberede middagen på feriehusets praktiske gasgrill imens I nyder et glas vin eller lignende.

God beliggenhed tæt på Vesterhavet, Lyngvig Fyr og Hvide Sande

Beliggenheden på Fyrmarken 263 er et godt udgangspunkt for diverse udflugter. Med kun 10 minutters gang fra sommerhuset ligger det brusende Vesterhav, og vejen dertil tager jer forbi en af vestkystens meget populære attraktioner, Lyngvig Fyr, som også er et imponerende syn – Ikke mindst panoramaudsigten over kystlinjen fra toppen af fyret er bestemt noget, der burde opleves!

Den charmerende havneby, Hvide Sande, ligger et par kilometer syd for jeres sommerhus og kan hurtigt nås med en lille køretur i bil. Her finder I flere forskellige indkøbsmuligheder, små forretninger og lækre spisesteder. Fra sommerhuset er der også adgang til gode stisystemer, der kan følges til Hvide Sande mod syd og Søndervig mod nord. Disse stisystemer er absolut oplagte til nogle gode og lange spadsereture.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:109 / 1.633
Renoveret / Byggeår:2021 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...