Sommerhus med god plads og fantastisk udsigt fra altan

3
icon
icon
icon

Kr Madsens Vej 77, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3200
5 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Feriehuset på Kr Madsens Vej 77 i Haurvig byder på rigtig god plads til 5 personer. De 144 m2 fordeler sig på 2 etager, og fra førstesalen er der til den ene side en fantastisk udsigt til Ringkøbing Fjord fra altanen, og til den anden side er der udsigt til det smukke klitlandskab før Vesterhavet fra et af sommerhusets soveværelser.

Hyggeligt alrum med brændeovn – altan med udsigt over fjorden

I sommerhuset på Kr Madsens Vej 77 er der lagt op til mange dejlige feriestunder for hele familien. Sommerhusets alrum er hjertet og det helt oplagte sted at samle hele familien. Her er køkken og spisestue forenet i ét, så der er rig mulighed for at berige kokken med godt selskab, mens maden tilberedes i køkkenet.

I den hyggelige og charmerende opholdsstue kan I hygge jer med gode film eller sjove spil. Her står også den ene af sommerhusets to brændeovne, der fuldender og sætter prikken over i’et for sommerhusstemningen. I de kolde vintermåneder er det oplagt for jer at hygge i det varme skær og til den hyggelige knitrende lyd fra brændeovnen. 

Foruden sommerhusets alrum er der på sommerhusets 144 m2, der er fordelt på 2 plan, 2 soveværelser, 1 badeværelse med gulvvarme og 1 gæstetoilet. Gæstetoilettet ligger i forbindelse med soveværelset i stueetagen, og der er derfor ingen grund til kø – hverken morgen eller aften.

Desuden er der på sommerhusets førstesal endnu en opholdsstue, hvorfra der er udgang til en dejlig overdækket altan. Her kan I nyde en fantastisk udsigt over Ringkøbing Fjord og sidde ude efter duggens fald på de lange lune sommeraftener. 

Ugeneret naturgrund – mange hyggelige kroge 

Ved indgangen til huset mod øst finder I også en hyggelig krog, hvor morgenkaffen kan nydes med fantastisk udsigt til solopgang over Ringkøbing Fjord. På modsatte side – med udgang fra alrummet – ligger den vestvendte fliseterrasse, der lægger op til hyggelige aftener med udsigt til en lige så fantastisk solnedgang. Og så er der selvfølgelig husets sydvendte terrasse, der ligger godt afskærmet, så I kan nyde privatlivets fred.

På de solrige feriedage kan I finde havemøbler og liggestole frem, som I kan nyde de varme feriedage i. Til de lune aftener er grillen oplagt at lave aftensmaden på. 

Området Haurvig

Området i Haurvig indbyder til cykel- og gåture i de naturskønne omgivelser. Foretrækker I en tur på hesteryg, er der også rig mulighed for det, da Ridecenter Vinterlejegaard ligger her og blandt andet tilbyder strandridning ved Vesterhavet. Det er også her, at I finder Vinterleje Havn – en lille hyggelig havn ved Ringkøbing Fjord.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:144 / 1.340
Renoveret / Byggeår:2002 / 1909

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...