Hyggeligt sommerhus med vildmarksbad til fire personer

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 116, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2565
4 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
350 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.

Det dejlige sommerhus på Bjerregårdsvej 116 er til fire personer og helt ideelt til en hyggelig og afslappende ferie ved Vesterhavet. Det ligger i det populære ferieområde Bjerregård, hvor du bor tæt på Vesterhavet. Den lokale købmand har du også lige i nærheden, så du nemt kan handle ind eller hente friskt morgenbrød.

Saunaen indbyder til afslapning og selvforkælelse efter en tur ved stranden

Området er populært på grund af den korte afstand til Vesterhavet. En gåtur langs vandet er forfriskende hele året rundt. Men om sommeren vil du nok især nyde, at du blot kan tage strandtasken på skulderen og gå ned til stranden.
Efter en frisk tur ved stranden eller i området kan du vende tilbage til sommerhusets sauna, hvor du kan blive varmet godt igennem, så kroppen kommer til at slappe helt af og du kan samlet ny energi til hverdagen. I saunen er der et ovenlysvindue, så I kan kigge på den smukke stjernehimmel om aftenen.

Sommerhus til fire personer – dejlig indretning til familiehygge

Sommerhuset er hyggeligt indrettet og her er plads til at være sammen med familien på en anden måde end i hverdagen. Stue, køkken og spiseafdeling er i åben forbindelse og dermed et naturligt samlingspunkt, hvor der kan hygges med fælles madlavning, filmaftener, sjove spil eller noget helt andet.
I stuen er der desuden en alkove – en dejlig hyggekrog, hvor du kan ligge og læse en god bog.
Der er også tre gode soverum med en dobbeltseng og to enkeltsenge. En rigtig god fordeling til f.eks. mor, far og to børn.

Nyd ferien på terrassen

Ved sommerhuset har du også 2 dejlige terrasser, hvor du kan nyde ferien og den friske havluft. Når vejret er til det, kan du også tænde op i grillen og samle familien til et lækkert måltid i det fri. Den sydvendte terrasse er delvist overdækket og helt indhegnet, som gør den yderst anvendelig og helt perfekt, hvis du har hund med. Fra den vestvendte terrasse kan I nyde aftensolen og slutte dagen under stjernehimmel med en tur i vildmarksbadet, inden sengen kalder.
Mod syd er der lavet en lille vold, som afskærmer grunden og giver privatliv, så du kan være dig selv og nyde ferien i fred og ro.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:69 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2017 / 1981

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...