Stort luksussommerhus i Ho med sauna, spabad og aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon

Juulsvej 4, Ho

- Sommerhusnr.: 61041
10 pers.
Antal personer
3800 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

På Juulsvej 4 i det rolige og naturskønne Ho ligger dette flotte og veludstyrede luksusferiehus med plads til 10 personer. Den stilfulde indretning byder blandt andet på faciliteter som sauna, spabad og aktivitetsrum med bordfodbold og airhockey – og udvendigt er der masser af underholdning for både store og små med flere terrasser, gode havemøbler og privat legeplads, blandt andet med trampolin!

Storslået familieferie i femstjernede omgivelser med sauna, spabad og aktivitetsrum

Velkommen på luksusferie i Ho – på de mere end 180 kvadratmeter finder hele familien uden problemer god plads. Den lyse og moderne indretning fungerer som rød tråd i hele sommerhuset, og de mange vinduer inviterer solens stråler indenfor og skaber en endnu mere rummelig og åben atmosfære.

Der er gjort meget ud af, at alle skal befinde sig vel i feriehuset; fra det åbne stue- og køkkenområde kommer man ind i de konkurrenceglade gæsters base, aktivitetsrummet, hvor der både står et airhockeybord og et spil bordfodbold til rådighed. Her kan I rigtig slå jer løs og udfordre hinanden på kryds og tværs.

Er I mere til afslapning, byder det ene af husets 2 badeværelser på en ekstra overraskelse til jer. Her står både sauna og spabad klar til at forkæle jer med en varm wellnessoplevelse, når I trænger til at lade batterierne op.

Fantastisk beliggenhed på afskærmet grund med god terrasse og legeplads til børnene

Rundt om feriehuset på de skønne terrasser finder alle hurtigt en plads i solen – eller skyggen under den overdækkede del af terrassen, hvis man er mere til det. De gode havemøbler og liggestole sørger for, at I kan nyde den friske luft og det gode vejr i fulde drag, og de høje træer, der omgiver grunden, giver jer en fantastisk, rolig beliggenhed.

Den store, grønne græsplæne byder på masser af underholdning til børnene. Med både trampolin, gyngestativ, rutsjebane, sandkasse og en masse plads at tumle rundt på kommer de aldrig til at kede sig på ferien.

Rund en dejlig feriedag af med en grillaften på terrassen, eller kør en tur til Blåvand og spis en lækker softice i aftensolens skær.



Soverum:5
Bolig-/Grundareal:187 / 2.300
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...