Ferieidyl i velholdt sommerhus med udestue og ugeneret natur

4
icon
icon
icon
icon

Søndertoften 26, Ho

- Sommerhusnr.: 61154
5 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det smukke og fredfyldte ferieområde Ho ligger dette skønne sommerhus, hvor der hverken er gået på kompromis med hyggen eller kvaliteten. Det velholdte hus (med udestue!) oser af charme og er et ideelt valg til en afslappende og uforstyrret ferie midt i den grønne natur.

Et charmerende  og velholdt sommerhus med fokus på hygge og kvalitet

På Søndertoften 26 er der i den grad kredset om både hyggen og kvaliteten, og det vil I mærke, så snart I træder ind ad døren i det fine træhus. De mange små pyntedetaljer og siddekroge skaber den helt rigtige ferieatmosfære, og de store vinduespartier med masser af lysindfald gør de åbne omgivelser endnu mere imødekommende.

I stuen finder I et skønt sofahjørne, hvor I kan smide benene opad og slappe af med en spændende bog, mens brændeovnen knitrer i baggrunden. Gennem vinduespartiet kan I også nyde den smukke udsigt til haven og skoven. Fra stuen er der desuden åben forbindelse til det veludstyrede køkken og spiseområdet.

Hyggelig udestue og lademulighed til elbilen

Sommerhuset byder på en ekstra overraskelse; der er nemlig lavet en udestue med udsyn til de naturskønne omgivelser. Det perfekte sted at sidde og få en varm kop kaffe på en regnfuld dag!

Blandt faciliteterne finder I både en opvaskemaskine, en kombineret vaskemaskine og tørretumbler samt et 400V Type 2 Stik til opladning af din elbil.

Fantastisk og ugeneret beliggenhed midt i den grønne natur

Det charmerende feriehus i Ho har en helt fantastisk og ugeneret beliggenhed midt i det grønne skovområde, og fra den åbne terrasse kan I hver dag nyde den friske luft og det flotte område. Der er selvfølgelig sørget for havemøbler, liggestole og grill til jer, så I kan udnytte de dejlige solskinsdage fuldt ud.

Både den nærmeste indkøbsmulighed og det brusende Vesterhav ligger blot få minutters kørsel fra feriehjemmet, og I kan nemt og hurtigt købe nybagte rundstykker til morgenbordet eller planlægge en forfriskende strandudflugt. Der er desuden kun 5 minutters kørsel til golfbanen i Ho.

Den populære ferieby Blåvand ligger ligeledes kun en kort køretur væk, og her finder I et hav af spændende forretninger, spisesteder og seværdigheder for både store og små. Nyd for eksempel panoramaudsigten over kystlinjen fra Blåvandshuk Fyr eller besøg det imponerende bunkermuseum Tirpitz.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61154

DE
D.
sagde , Chemnitz OT Mittelbach

Wir fanden sowohl das Ferienhaus wie auch die Gegend wunderbar. Für uns ein Volltreffer. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Eines der besten Ferienhäuser Dänemarks. Geschmackvolle, moderne und sinnvolle Einrichtung. Alles da, was man braucht (Waschmaschine, Herd, Microwelle, Grill, Kamin dda). Sehr sauber. Ruhige Lage, grosses Grundstück. Ladestation für E-Auto. Sehr empfehlenswert!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:88 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2016 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv Tæppe i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Ho

Det hyggelige ferieområde Ho ligger i et smørhul mellem to klitplantager, Vesterhavet og Ho Bugt. Her kan du holde en ferie i fredfyldte omgivelser i den skønne vestjyske natur. Vores sommerhuse i Ho ligger samtidig blot nogle få kilometer fra den populære og livlige ferieby Blåvand, som byder på masser af aktiviteter. Her har du blandt meget andet mulighed for at besøge det fascinerende oplevelsesmuseum Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig.

Beliggenhed og landskab: Ho er et populært ferieområde, særligt på grund af dens prægtige natur med store skovområder mod både nord og syd. Ho ligger samtidig ud til Ho Bugt, som udgør den nordligste del af Vadehavet, og du skal blot køre få kilometer i den modsatte retning for at komme til nogle af de skønneste strande på den jyske vestkyst.

Indkøb og shopping: Ho ligger tæt på både Oksby og Blåvand, hvor du kan foretage dine daglige indkøb i et af de lokale supermarkeder. Her finder du ligeledes et stort antal specialbutikker, spisesteder og iscfaéer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, lystfiskeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Oksby Plantage, få minutters kørsel fra
Ho. Der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov, og der ligger en bålhytte og en mindre skovlegeplads
tæt på hundeskoven.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...