Hyggeligt sommerhus til 6 personer – 550 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 19, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60416
6 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til en ferie for familien eller vennegruppen står dette hyggelige sommerhus på Sønder-Vasevej 19 i Blåvand klar! Det hyggelige sommerhus rummer plads til op til 6 personer, og her er jeres hund også velkommen. Feriehuset har en skøn beliggenhed med kun 550 meter til stranden og 400 meter til centrum af feriebyen Blåvand.

Hyggelige feriestunder for hele familien

I sommerhuset på Sønder-Vasevej 19 er rammerne sat for mange hyggelige feriestunder for hele familien. Her vil sommerhusets alrum være jeres helt store samlingspunkt, hvor I kan samles til hyggelige stunder, hvor I blandt andet kan lave mad, spille sjove spil og se gode film. Alt imens står brændeovnen for at fuldende feriestemningen med sine knitrende flammer.

Badeværelset og køkkenet er blevet renoveret i 2022. Køkkenet har nu et fyrretræsgulv og en induktionsplade.

Udover brændeovnen, der både står for hyggelig stemning og varme, har I også en varmepumpe, der sørger for, at I har et godt indeklima med behagelige temperaturer i feriehuset. Desuden har I både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper jer med feriens praktiske husarbejde.

Når I trænger til at gå til køjs for at samle ny energi til de kommende feriedage, kan I søge mod sommerhusets 3 gode soveværelser. På 1 af soveværelserne finder I en dobbeltseng, mens I på de to andre finder hver 2 enkeltsenge, som I kan få jeres skønhedssøvn i.

Tilbring feriens solrige dage på terrassen

Feriens solrige dage skal I naturligvis nyde udendørs, og hvilket bedre sted at gøre det end på terrassen? Sommerhuset terrasse er delvist overdækket og afskærmet, så her har I både mulighed for at sidde i ly og læ.

På terrassen har I havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan sætte jer godt til rette på en god plads i solen. Imens kan børnene lege i haven, hvor der står en sandkasse og et gyngestativ klar til dem.

Som aftenen så småt nærmer sig, kan I tænde op i grillen på terrassen og gøre klar til en lækker grillmiddag som afslutning på feriedagen.

Skøn beliggenhed kun 550 meter fra stranden

Når I holder ferie i sommerhuset på Sønder-Vasevej 19 i Blåvand, bor I på en skøn beliggenhed, hvorfra I hverken har langt til stranden eller til indkøbsmuligheder. Fra sommerhuset har I nemlig kun 550 meter til stranden og Vesterhavet, og I vil derfor hurtigt kunne nå frem til de smukke strande og blå bølger, der er værd at besøge året rundt.

I har desuden blot 400 meter til centrum af feriebyen Blåvand, som I derfor også vil kunne nå på kort tid til fods. I Blåvand finder I flere gode indkøbsmuligheder i byens supermarkeder og specialbutikker, og her er også flere hyggelige spisesteder, I kan besøge.

I Blåvand er der også en række udflugtspunkter, I kan tage ud at opleve i løbet af jeres ferie. I kan blandt andet besøge Blåvand Zoo, Tirpitz-museet og Blåvandshuk fyr, der er det vestligste punkt i Danmark.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60416

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus in sehr gutem Zustand.
Es ist gemütlich und somit fühlt man sich gleich wohl darin
Die Lage zum Strand spricht für sich.
Wir haben nach 16 Urlauben in Blavand noch nie ein Haus 2x gebucht.
Bei diesem könnte das aber mal so sein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zu zweit Ende Februar in diesem tollen Haus. An Ausstattung hat uns nichts gefehlt. Reichlich Schlafplätze, die wir nicht genutzt haben. Deutsches TV dank Sat-Schüssel, bequemes Doppelbett, ein Kaminofen für schöne Abende, eine Küche die keine Wünsche offen ließ, kurze Wege zum Strand und Shopping, große Terrasse in Südlage, Atmosphäre wie im Wildpark – da oft Besuch von Rehen, Damwild und Füchsen gehabt. Der Grill verdiente allerdings nur die Note 5, auch wenn wir ihn auf Grund der Witterung eh nicht genutzt hätten (da ist noch Luft nach oben).
Auch wenn eine positive Bewertung die Nachfrage erhöht und wir dieses Haus auf jeden Fall wieder buchen würden, kann man nur sagen: "sehr zu empfehlen".

DE
D.
sagde , Deutschland

das haus wahr sehr gut ,Küche war alles was wir brauchte da, die Wärmepumpe zum heizen hatten wir das erste mahl und hatte gute dienste geleistet .das haus war sehr geflegt von den Besitzern.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.658
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...