Dejligt feriehus i centrum af Blåvand med spabad og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Vandflodvej 2, 21, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60355
4 pers.
Antal personer
1100 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til at holde en afslappende ferie og til at komme væk fra hverdagens stress og jag? Så tag et kig på dette sommerhus på Vandflodvej 2 – hus 21, der ligger i centrum af feriebyen Blåvand. Feriehuset rummer plads til 4 personer og er derfor ideelt til den lille familie eller kæresteparret – har I hund, er den også velkommen i sommerhuset. Her kan I virkelig få slappet af i både spabad og sauna.

Slap af i feriehusets spabad og sauna

Ferie er lig med tid til afslapning langt væk fra hverdagen. Når I holder ferie i dette dejlige sommerhus på Vandflodvej 2 – hus 21, har I også flere gode muligheder for at få slappet af. Det sker i sommerhusets spabad, som I finder på det ene af de 2 badeværelser. Sæt jer godt til rette i det varme, boblende vand og lad kroppen slappe fuldstændig af.

I sommerhuset har I også en dejlig sauna, hvor I kan få jeres batterier ladt op igen. Her kan I læne jer tilbage og bare nyde den dejlige varme. Har I været en tur ved Vesterhavet og trænger til at få varmen igen, er det også oplagt med en tur i saunaen.

Nyd feriens solrige dage på terrassen

Sommerhuset har en skøn terrasse, der er afskærmet. Her kan I sætte jer godt til rette i havemøblerne og nyde feriens solrige dage, mens I læser en god bog og hører fuglenes fløjt. Takket være afskærmningen sidder I også i læ for vinden på terrassen.

Desuden er terrassen også delvist overdækket, så her har I også mulighed for at sidde i skygge, hvis I skulle få brug for det. På de lune ferieaftener er det oplagt at sidde på terrassen, hvor I kan lave en lækker middag på grillen.

God beliggenhed i centrum af Blåvand

Sommerhuset har en god beliggenhed, der er helt perfekt til jer, som gerne vil være tæt på både by og strand på ferien. Fra sommerhuset har I kun 400 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed, og det vil ikke tage lang tid at få købt de sidste småting til aftenens grillmiddag, hvis I skulle mangle noget.

Feriehuset ligger centralt i Blåvand, og I har derfor supermarkeder, butikker og meget andet inden for kort afstand. Blåvand byder også på skønne spisesteder, hvor I kan få jer nogle lækre måltider på jeres ferie.

Fra sommerhuset har I 1,1 kilometer til Vesterhavet og de smukke sandstrande. På kort tid kan I nå til stranden, hvor I kan gå lange ture langs vandet eller snuppe jer en dukkert i havet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60355

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr glücklich mit unserem Ferienhaus , die Lage super und zum einkaufen oder durch den Ort bummeln einfach alles sehr gut zu Fuß zuereichen

Wir haben schon gesagt das wir das Haus immer wieder nehmen

DE
D.
sagde , Deutschland

Ferienhaus für vier Personen im Stadtzentrum von Blåvand.
Fussläufige Einkaufs – und Shoppingmöglichkeiten vorhanden. Kein Spielplatz in der Nähe für Kinder.
Die Küche ist funktionell ausgestattet. Wer es ruhiger mag, sollte lieber ein Haus abseits des Ortskernes wählen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt direkt im Ort. Einkaufsmöglichkeiten liegen in direkter Umgebung. Der Weg zum Strand ist etwas weiter, aber mit dem Fahrrad oder Auto in 5 Minuten erreichbar.
Ein Garten ist nicht vorhanden, nur eine Terrasse und ein Balkon.
Die Ausstattung des Hauses beinhaltet WLAN, einen Wirlpool und eine kleine Sauna.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:92 / 500
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...