6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kig her på dette skønne sommerhus med stråtag, som er et godt valg til jeres ferie i Blåvand. Sommerhuset har plads til 6 personer, og familiens 2 hunde er også mere end velkommen. Yderligere har sommerhuset 2 terrasser, hvor i kan nyde udsigten til haven. Sommerhuset er indrettet i ægte sommerhusstil, hvor træbjælker i loftet og på væggene tilsammen skaber den helt rigtige sommerhusfølelse.  

Charmerende indretning med træbjælker

Dette sommerhus befinder sig på ferieadressen Sandtoftevej 31 i Blåvand og er noget helt for sig. Den charmerende indretning og de skønne omgivelser skaber de perfekte rammer for jeres ferie. Køkken og stue er i åben forbindelse og udgør på den måde ét stort rum, hvor hele familien kan samles og nyde hinandens nærvær.

Køkkenet er selvfølgelig udstyret med opvaskemaskine, som klarer den værste opvask for jer. I stuen kan I se jeres yndlingsfilm på sommerhusets fladskærms-tv, mens I varmer jer foran brændeovnen.
 
Sommerhusets 6 sovepladser fordeler sig på 4 soveværelser – 3 med dobbeltseng og et værelse med en etageseng. Yderligere har sommerhuset et badeværelse med gulvvarme. På første sal har I desuden en god udsigt ud over den smukke natur, som omgiver sommerhuset. Alle sommerhusets rum er lyse og indrettet med træbjælker både på loft og vægge, som skaber den helt rigtige sommerhusstemning.

To terrasser og ugeneret grund

Sommerhuset på Sandtoftevej 31 befinder sig på en ugeneret grund langt væk fra forstyrrelser og larm. Derfor kan I nyde jeres ferie i ro og mag. Sommerhuset har hele 2 terrasser, hvor den ene er lukket af, og den anden er delvist overdækket. Derfor kan hundene både få luft og gå frit, uden at de undersøger nabolaget, og I kan også rykke ind i skyggen, når I vil have en pause fra solen. Terrasserne er selvfølgelig udstyret med diverse havemøbler, liggestole og en grill.

Blåvand er en fantastisk ferieby

Sommerhuset i Blåvand befinder sig blot 1500 meter fra stranden og med kun 1500 meter til indkøb. Blåvand er desuden et attraktivt sommerhusområde, der byder på skøn, vestjysk natur og flere forskellige oplevelser. I kan tage på vandreture, cykelture, shopping og cafébesøg – her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60342

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles gemütliches Ferienhaus, für Hundebesitzer super mit der geschlossenen Terasse.
Mit allem was da ist

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus inmitten der Natur, direkt am Eingang Heide und Naturschutzgebiet gelegen.
Die Küche ist mehr als vollständig ausgesstattet und das Haus liebevoll und individuell ausgestattet.
Toll für Hundebesitzer ist die zweite, vollständig umschlossene Terrasse, wo man seine Fellnasen auch problemlos laufen lassen kann.
(Ein freies Laufen auf dem Grundstück ist für Hunde nicht zu empfehlen, fast täglich kam Besuch von Reh- und Dammwild durch den Garten an der Terrasse vorbei 🙂 )
Es ist sehr ruhig gelegen und Idylle pur. Allein bei der Ankunft geht das Herz auf und Erholung stellt sich ein.

Ausgestattet mit 8 Betten und auch ausreichend Sitzmöglichkeiten sowohl im Wohnraum als auch am sehr großem Esstisch würde ich das Haus trotzdem nur einer Familie mit internen Familienmitgliedern empfehlen. Es ist durch die Holzkonstruktion sehr hellhörig und verfügt über ein Bad.
Ansonsten Wohlfühlfaktor 10 plus !!

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines gemütliches Ferienhaus im alten dänischem Stil

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:100 / 3.808
Renoveret / Byggeår:2009 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...