Skønt sommerhus til 8 personer i Blåvand med el-stik

4
icon
icon
icon
icon

Bytoften 1, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60332
8 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Se lige her! Dette moderne og skønne sommerhus står klar til dig og din familie på 8 personer. Sommerhuset er ligeledes oplagt til to familier, som holder ferie sammen, da der er 2 badeværelser, og det er tilladt at have to hunde med, hvis hver familie har sin egen hund. Sommerhuset er beliggende på adressen Bytoften 1 i Blåvand og er indrettet med alle tænkelige praktiske foranstaltninger, så I kan få den bedste ferie. En kæmpe bonus ved sommerhuset er det tilgængelige el-stik, så I kan lade jeres el-biler op.  

Moderne indrettet sommerhus med quooker

I sommerhusets køkken har I alt, hvad I skal bruge. Opvaskemaskinen klarer den værste opvask for jer, så I har mere tid med familien. Håndvasken er udstyret med en quooker, så I altid har brændende varmt vand tilgængeligt på få sekunder. Der er ligeledes en højstol tilgængelig til de mindste i familien. Desuden har køleskabet en indbygget vanddispenser, som giver jer hurtig adgang til koldt vand. Det er virkelig dejligt på de helt varme sommerdage. 

Håndvasken i køkkenet er udstyret med en affaldskværn, som hurtigt og nemt sørger for at kartoffelskralder o.lign. forsvinder.

To badeværelser og chromecast, der sikrer filmhyggen

Sommerhuset har 2 badeværelser, og det er derfor oplagt, hvis I er to familier, som holder ferie sammen, så hver familie kan få sit eget. De 2 badeværelser er selvfølgelig begge udstyret med gulvvarme. Sommerhuset har 5 soveværelser, hvor alle er indrettet med dobbeltseng, så I kan få en god søvn på jeres ferie.

I stuen kan hele familien samles efter en god dag ved standen. Her har sommerhusets tv en chromecast, så I kan streame alle jeres yndlingsfilm, lige præcis når I har lyst.  

Sommerhus med to terrasser, hvor det altid er muligt at nyde det gode vejr

Sommerhuset har 2 terrasser, som begge er udstyret med diverse havemøbler. Hvad enten solen befinder sig på østsiden eller vestsiden, har I altid mulighed for at finde læ og et solspot. Så læn jer tilbage i sommerhusets liggestole med en god bog i hånden eller et glas vin og nyd ferien!
 
Den ene terrasse er delvist afskærmet, så I kan sidde i skygge, hvis solen er for skarp. Den anden terrasse er lukket af, så hundene nemt kan luftes, uden at de stikker af. I har også en gasgrill til rådighed, så I nemt og hurtigt kan tilberede et lækkert måltid. Hvis I kører el-bil, så har sommerhuset sin helt egen lademulighed, som I kan benytte.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60332

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren in diesem Jahr das zweite Mal dort. Auch dieses Mal gab es nichts zu beanstanden. Das Haus ist schön, gut gelegen und super ausgestattet. Die Umzäunung ist für den Hund natürlich bestens ! Im Winter ist es etwas schwieriger, das Haus (speziell Badezimmer) warm zu kriegen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus war ein der besten Ferienhäuser was wir in Dänemark gemietet haben. Wir fahren schon seid über 30Jahren nach Dänemark. Das Haus hat alles was im Urlaub benötigt wird und die Lage ist echt klasse. Die Ausstattung ist super und das ganze Haus ist sehr gemütlich eingerichtet. man fühlt sich sofort Wohl wenn man reinkommt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus mit wirklich toller Ausstattung (Fernseher in jedem Schlafzimmer, 2 Backöfen (einer davon mit Microwelle), riesige Küchenzeile (koche gern) und der eingezäunte Garten ist für Hundeliebhaber wie mich ideal. Alles ist liebevoll eingerichtet und sauber. Das war nicht mein letzter Besuch in dem Haus!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:163 / 702
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...