Klassisk sommerhus med brændeovn til 7 personer i Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 2, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60331
7 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
570 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Vil I på en hyggelig ferie, der emmer af klassisk sommerhusstemning? Så tag et kig på dette klassiske sommerhus på Sønder Vasevej 2 i Blåvand. I feriehuset vil op til 7 personer nyde en dejlig ferie i skønne naturlige omgivelser.

Idyllisk sommerhusstemning

Sommerhuset på Sønder Vasevej 2 i Blåvand emmer af ægte sommerhusstemning. De lyse trævægge, loft til kip og synlige bjælker danner rammen omkring den idylliske stemning. Brændeovnen i stuen understreger idyllen og fuldender den hyggelige og klassiske sommerhusstemning.

Sommerhusets alrum bliver jeres store samlingspunkt på ferien. Det store lyse rum inviterer til mange dejlige feriestunder for hele familien. Se en god film i tv’et, spil et sjovt spil omkring bordet eller vær sammen om madlavningen i køkkenet. I alrummet er mulighederne mange for hyggeligt samvær.

Tid med familien er i centrum på ferien. Derfor vil I også få stor glæde af sommerhusets opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, der klarer det praktiske arbejde, mens I kan tilbringe flere gode feriestunder sammen.

I feriehuset finder I 3 gode soveværelser, hvor 2 er med dobbeltseng, og det tredje har både en køjeseng og en enkeltseng – helt perfekt til børnene. Sommerhuset bliver opvarmet af en energivenlig varmepumpe, der sørger for gode temperaturer til lave omkostninger. På badeværelset kan I desuden nyde godt af gulvvarmen.

Stor have med gyngestativ og sandkasse

Der er intet som den skønne vestjyske natur. Den smukke natur kan I virkelig få glæde af på ferien. Sommerhuset ligger nemlig på en 1.530 kvadratmeter stor naturgrund, hvor I har masser af plads for jer selv. Grunden er omgivet af høje træer, der sørger for privatlivet.

Den store have bliver et sikkert hit blandt børnene. I haven er der både et gyngestativ og en sandkasse, så de har masser at give sig til i løbet af feriedagene. Mens børnene hygger sig i haven, kan forældrene slappe af og se til fra terrassen.

Mod syd har sommerhuset en dejlig terrasse, der er delvist overdækket. På terrassen kan I finde havemøblerne og liggestolene frem, så I rigtig kan slappe af i solen. Om aftenen står grillen klar, så I kan få jer en god middag med lækre bøffer.

Fra sommerhuset har I en tur på kun 500 meter til stranden. Store som små kan på kort tid nå til Blåvands smukke og brede sandstrande og brusende blå bølger. Uanset hvornår på året, I besøger Blåvand, er stranden og Vesterhavet et besøg værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60331

DE
D.
sagde , Deutschland

Perfekte Lage,super eingerichtet

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus liegt sehr zentral zum Strand und zum Zentrum auf einem geschützten und nicht einsehbaren Grundstück.Es hat neue Terrassenmöbel in überdurchschnittlich ausreichender Anzahl.
Die Betten im Haus sind sehr gemütlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus und eine herrliche Lage. Wir kommen sehr gerne wieder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:91 / 1.530
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...