Skønt feriehus med udespa, sauna, swimmingpool og aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Sønder-Vasevej 14, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60316
12 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
5 pers.
Udendørs spa
6 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal I afsted på ferie med flere familier eller med den store vennegruppe? Så er det skønne sommerhus på Sønder Vasevej 14 i Blåvand et oplagt valg. Sommerhuset har plads til op til 12 personer og med både spa, sauna, swimmingpool og aktivitetsrum er der noget for alle feriens gæster. Udenfor findes en lækker udespa og udebruser. Hunden må I også gerne tage med i sommerhuset.

Poolrum med swimmingpool, spa og sauna

Et af de store højdepunkter i sommerhuset er det store poolrum. Her står den 20 kvadratmeter store swimmingpool med svømmetræner klar til de friske vandhunde. Her er der lagt op til mange timers sjov og leg i vandet. Efterfølgende kan I hoppe en tur i saunaen for at komme helt ned i gear igen.

Er nogle af jer mere til afslapning, er der selvfølgelig også noget til jer. I kan sætte jer til rette i spaen, der også står i poolrummet. Her kan I slappe fuldstændig af i det varme vand og se til, mens vandhundene leger for fuld skrue i swimmingpoolen.

Velindrettet sommerhus med aktivitetsrum

Et andet højdepunkt er sommerhusets aktivitetsrum på 45 m2. I aktivitetsrummet kan I både spille billard og bordtennis, og I vil med garanti komme til at tilbringe mange underholdende timer sammen her. Desuden er der også et bordfodboldbord i feriehuset – var der nogen, der sagde spilaften med turnering?

Sommerhuset er særdeles velindrettet, så der er god plads til alle 12 feriegæster. På feriehusets 2 etager finder I 6 soveværelser, 2 badeværelser med gulvvarme og 1 gæstetoilet. Fra stuen på førstesalen kan I træde ud på en altan, hvorfra I kan nyde en dejlig udsigt over området.

Hjertet i feriehuset er det store lyse opholdsrum, hvor køkken, stue og spiseafdeling er samlet i ét rum. Her kan I nyde hinandens selskab, selv når nogle sørger for maden i køkkenet og andre ser tv i stuen. Desuden er der også en stue på førstesalen, hvor der også er både sofaer og tv.

I feriehuset har I alle de praktiske faciliteter, I måtte have brug for på ferien. I køkkenet står opvaskemaskinen klar til at klare opvasken for jer, mens vaskemaskinen og tørretumbleren klarer tøjvasken på det ene af badeværelserne.

Terrasse med udespa, udebruser og kun 400 meter til stranden

Der er intet som at komme udendørs og nyde de varme feriedage. Det har I mulighed for på sommerhusets delvist overdækkede terrasse, hvor I både har havemøbler, liggestole og grill til rådighed – hvad mere har man brug for til en god dag i solen? Prikken over i’et er det lækre udespa, hvor I kan læne jer tilbage med et glas kold vin, og nyde hinandens selskab under stjernerne.

Til børnene er der både sandkasse og gyngestativ. Her kan de bygge store sandslotte og få masser af sus i maven på gyngerne. Har I hund med, vil den helt sikkert elske at snuse nysgerrigt rundt på klitgrunden.

Fra sommerhuset på Sønder Vasevej 14 har I kun 400 meter til stranden. Både store og små vil kunne nå til Vesterhavets brusende bølger og de smukke sandstrande på få minutter. Uanset årstiden er en tur til Vesterhavet det hele værd.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60316

DK
D.
sagde , Danmark

Virkeligt dejligt og velindrettet hus. Mange hyggelige småkroge, man kunne være i. Man kunne sagtens være 12 uden at det føltes trangt.svømmepøl og jacusi var virkelig et hit.
Der er herlige opholdssteder uden om huset og dejlig kort afstand til en vidunderlig sandstrand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Haus mit allem was man zur Beschäftigung braucht. Nie waren Regentagen so schön.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes Ferienhaus mit ausreichend Abstand zu Nachbarhäusern, in Strandnähe, hundefreundlich

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:265 / 2.060
Renoveret / Byggeår:2024 / 2002

Køkken:

Køleskab, fryser (88 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...