Børnevenligt feriehus til 6 personer med brændeovn og sauna

3
icon
icon
icon

Kallesensvej 11, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60314
6 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I dette skønne sommerhus på Kallesensvej 11 i Blåvand er I garanteret hygge og socialt samvær. Det klassiske sommerhus emmer af feriestemning, hvor I kan nyde ferien i saunaen eller udendørs på sommerhusets dejlige plænegrund – her kan de yngste gæster lege dagen lang.

Lyst og venligt indrettet sommerhus med brændeovn og varmepumpe

De fleste timer af ferien kommer I til at bruge i sommerhusets samlingspunkt – den hyggelige stue, der er kombineret med køkkenet. I stuen er der i 2021 monteret nyt gulv og ny brændeovn, så feriehuset er parat til at sørge for en god ferie til jer!

Hvis vestenvinden har vist tænder, hjælper feriehusets økonomiske varmepumpe med at holde jer varme. Derudover vil I naturligvis møde både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så I slipper for alt det praktiske og blot skal læne jer tilbage i en af sommerhusets lækre stole.

Børnevenligt sommerhus på plænegrund med fodboldmål, sandkasse og gynge.

Sommerhuset i Blåvand bliver utvivlsomt et hit hos de yngste. Den 1.800 kvadratmeter store plænegrund byder på fodboldmål, sandkasse og gynge, hvor børn (eller voksne) kan brænde krudt af – vi garanterer, at der er ro til sengetid!

Når I skal se til, mens børnene leger, kan I med fordel gøre det fra sommerhusets sydvendte terrasse. Her kan I finde solens stråler det meste af dagen, og det er det perfekte sted at grille et lækkert aftenmåltid. Desuden vil I også møde en flot udestue, hvor I kan nyde følelsen af at være udendørs – uanset vejret.

Hyggelig sommerhusferie i Blåvand – tæt på Vesterhavet og centrum

Med ferieadresse på Kallesensvej 11 i Blåvand befinder I jer tæt på smuk natur. I har kun 550 meter til en frisk dukkert i det blå Vesterhav eller en lang gåtur på de hvide sandstrande. Derudover kan I besøge det populære museum Tirpitz.

Nærmeste indkøb finder I kun 400 meter væk. I vil have mulighed for at handle i specialbutikker, hvor de lokale specialiteter kan afprøves, eller i supermarked, hvor morgenbrødet eller isen til desserten kan findes. Blåvand byder også på flere gode restauranter og caféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60314

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus war so toll, es ist komplett eingerichtet mit allem was man so braucht. Die Betten waren richtig gut

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches und sehr ruhiges Haus, dass alles für eine Auszeit an der Nordsee bietet. Reh und Eichhörnchen schauen auch vorbei. Einkauf und Meer sehr gut zu Fuss zu erreichen. Wir würden das Haus wieder mieten.

DK
D.
sagde , Danmark

Et helt igennem skønt hus til pengene, det levede fuldstændig op til vores forventninger. Vi kunne godt finde på at leje det igen. Det var skønt det lå lidt nede af en vej, men i dejlig nem gåafstand både til byen og ikke mindst stranden.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 1.800
Renoveret / Byggeår:2015 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...