Klassisk sommerhusidyl på ugeneret naturgrund i Blåvand

3
icon
icon
icon

Hedetoftvej 38, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60293
6 pers.
Antal personer
2400 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til at få en pause fra hverdagens ståhej? Dette hyggelige sommerhus i Blåvand har plads til 6 personer og inviterer til en enkel og hyggelig ferie i rolige omgivelser, hvor I kan komme helt ned i gear. Både indretningen med brændeovn og fine naturmaterialer samt den ugenerede og naturskønne beliggenhed emmer af klassisk sommerhusidyl.

Hyggeligt sommerhus i klassiske materialer – med brændeovn

Der er dømt ægte sommerhusstemning på Hedetoftvej 38. I vil med det samme føle jer hjemme i den hyggelige indretning, hvor lyse og varme naturmaterialer pryder både overflader og interiør. Der er skabt en rummelig og indbydende atmosfære med loft til kip i samtlige rum og masser af vinduer, der inviterer solens lys og den grønne natur helt med indenfor.

Sommerhusets hjerte er opholdsrummet. Her ligger køkkenet i åben forbindelse med stue og spiseafdeling, og der er på den måde skabt et samlet fællesrum, hvor I rigtigt kan sætte samværet i centrum og nyde feriedagene med hinanden. I stuehjørnet står brændeovnen, som altid er en ægte hyggespreder. Med en hurtig internetforbindelse og en Chromecast i stuen har I desuden alt, hvad I skal bruge for at arrangere en hyggelig filmaften i stuen.

Skøn terrasse, bålplads og ugeneret beliggenhed i Blåvands grønne natur

Fra opholdsrummet træder I ud på sommerhusets fine afskærmede terrasse. Terrassen har både en overdækket og en åben del, og ligegyldigt om I er til sol eller skygge, finder I det perfekte spot her. Hele grunden er omgivet af høje træer, så I får en fuldstændig ugeneret beliggenhed med god ro til at nyde jeres fridage – måske endda akkompagneret af lidt fuglesang fra trætoppene.

Der er en sandkasse og gynge til de mindste, og grunden gemmer også på en bålplads, hvor I virkelig kan sende den hyggelige stemning helt i vejret med lejrbål og snobrødsbagning.

Feriehuset ligger i den nordlige del af Blåvands område, kort vej fra diverse stisystemer, der fører jer gennem den lyngklædte hede og giver jer mulighed for at udforske vestkystens natur helt tæt på. Desuden vil få minutters kørsel bringe jer ind til både Blåvands centrum og den fine sandstrand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60293

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt etwas Abseits vom Kern, selbiges gilt für den Strand. Dennoch alles gut erreichbar, insgesamt ein ansprechendes Ferienhaus, für mich ruhig und schön gelegen.

Die Ausstattung des Hauses ist ausrechend, der Hit ist die Wärmepumpe. Das Haus ist schnell beheizt bei moderaten und überschaubaren Kosten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gepflegtes, sauberes Ferienhaus auf naturnahem Grundstück

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gut ausgestatet .Alles war Sauber und Ordentlich. Ich würde es weiterempfelen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 2.464
Renoveret / Byggeår:2017 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...