Skønt sommerhus med spabad og sauna i Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Hestehaven 10, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60254
8 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhuset på Hestehaven 10 i Blåvand inviterer indenfor til en skøn og hyggelig ferie for 8 personer og 2 hunde. Sommerhuset har lækre wellnessfaciliteter indendørs med både spabad og sauna, og udendørs finder I gode legefaciliteter til børnene såsom legeplads, fodboldmål og bålsted – dette er uden tvivl det helt perfekte sommerhus til familieferien. Feriehuset har ligeledes elladestander til elbil og en hyggelig pavillon hvor I kan nyde de sene aftentimer.

Hyggeligt og rummeligt sommerhus med brændeovn, spabad og sauna

Sommerhuset på Hestehaven 10 har en indretning, der emmer af hygge, og her kan I holde en afslappende og hyggelig ferie sammen. På de 125 kvadratmeter er der god plads til hele familien med 5 soveværelser, 1 badeværelse, 1 gæstetoilet og et stort opholdsrum, hvor der er åbent til køkkenet.

Hele herligheden varmes op af en energivenlig varmepumpe, men I kan også tænde op i brændeovnen i stuen, der ikke bare giver varme, men også fuldender den hyggelige feriestemning med sin knitren. 

Det indendørs højdepunkt finder I på badeværelset, hvor der står et lækkert spabad klar til jer. Her kan I forkæle jer selv med masser af afslapning på ferien. Som om det ikke var nok, så er der fra badeværelset også adgang til en skøn sauna, der fuldender wellnessoplevelsen.

Skønt udeområde med stor terrasse og gode faciliteter til børnene

Sommerhusets udeområde er helt perfekt for hele familien. Her har I masser af plads at boltre jer på, og her er noget for alle aldre. På den afskærmede terrasse kan forældrene altid finde sig et solspot, hvor de kan lægge sig til rette med en god bog i de liggestole og havemøbler, der står til jeres rådighed.

Fra terrassen kan I nyde udsigten til naturen og nyde synet og lyden af jeres børn, der leger og hygger sig i haven, hvor der både er sandkasse, gynge, legetårn og legehus. I haven kan I også spille en fodboldkamp eller 2 – eller måske I er mere til en god gang basketball?

Efter duggen er faldet eller på de køligere dage, kan I søge tilflugt i den smukke pavillon der er bygget på vestsiden af huset. Her er der havemøbler til rådighed, så I kan sidde og nyde udsigten til haven og de mange legefaciliteter til børnene.

Og hvorfor ikke også slutte dagen af udendørs, nu I alligevel er der? Tænd op i gasgrillen og nyd et lækkert måltid sammen på terrassen. Som den helt perfekte afslutning på dagen, kan I efter aftensmaden rykke over til shelteret og bålpladsen, hvor I kan riste skumfiduser over bål, mens stjernerne så småt begynder at pible frem på himmelen.

Som noget ekstra, er feriehuset udstyret med ladestander til elbiler. Standeren tilbyder 2 lademuligheder, hvortil I selv skal medbringe kabel. De 2 tilbudte stikmuligheder er : et almindeligt ladestik og et 3 faset rød CEE stik, som kan bruges med et type 2 ladestik mod bilen.

Masser af ferieaktiviteter i Blåvand – smut en tur til Vesterhavet

Kun 1,3 kilometer fra sommerhuset ligger centrum af den skønne ferieby, Blåvand, der byder på mange sjove aktiviteter og oplevelser. Her kan I besøge Blåvand Fyr, der er Danmarks vestligste punkt, tage en tur i zoo eller shoppe i byens hyggelige butikker. Her finder I også gode indkøbsmuligheder og skønne restauranter.

I kan også pakke bilen og køre en tur til stranden, der ligger 2,5 kilometer væk. En køretur på få minutter, og så er I ved det helt igennem fantastiske Vesterhav, som I bare må opleve, når I er på ferie i Blåvand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60254

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus lässt an Wünschen nichts übrig, es ist sehr gut ausgestattet . Es ist an alles gedacht. Selbst für Freizeit sind viele Spiele vor Ort, für drinnen und auch draußen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus, der Garten, die Spielgeräte – alles war super, Top in Ordnung und sehr gepflegt! Es war alles vorhanden, was man braucht!
Wir kommen sehr gerne wieder!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes ruhig gelegen Haus am Rande von Blavand.
Das Haus in der ersten Reihe hinter der Hauptstraße, welches durch ein kleines waldstück abgegrenzt ist, dieses verminderst die Geräusche der vorbei fahrenden Autos.

Ansonsten ist es ein Suoer Ferienhaus für 7 Personen auch nicht zu klein. Schön ausgestattet und wie immer ein super Servic vom Esmark-Team.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:125 / 2.671
Renoveret / Byggeår:2015 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Standvandsspa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...