Charmerende sommerhus med fantastisk udsigt og 500m til havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Vestslugen 9, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60236
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette klassiske sommerhus i Blåvand er en sand perle for enhver naturelsker. Det charmerende 6 personers-feriehus ligger ud til et fredet område, og både fra terrassen og udestuen har I den mest fantastiske udsigt ud til det lyngklædte hedelandskab. Som prikken over i’et ligger Vesterhavet kun 500 meter væk.

Klassisk, charmerende sommerhus med brændeovn, udestue og varmepumpe

Velkommen på Vestslugen 9 – en ferieadresse, der emmer af sommerhuscharme af den helt klassiske slags. Det træbeklædte indre med varme farver og en venlig indretning inviterer straks til ro og afslapning, langt væk fra hverdagens stress og jag.

Der er flere fine highlights, der er værd at fremhæve. En helt klassisk feature er brændeovnen i stuen, som til hver en tid fylder rummet med hyggelig feriestemning. Dertil kommer en energibesparende varmepumpe, der ser til, at I altid har et behageligt indeklima.

Sidst, men ikke mindst, har sommerhuset en udestue i forlængelse af opholdsrummet, hvorfra der er en fantastisk udsigt til det fredede hedeområde gennem de store vinduer.

Gode praktiske faciliteter i form af blandt andet opvaskemaskine i køkkenet, vaskemaskine og tørretumbler og en gratis internetforbindelse gør ferien endnu mere afslappende.

Fantastisk, ugeneret beliggenhed ud til fredet hedeområde – flere gode terrasser

Sommerhuset har en helt fantastisk beliggenhed; ud til et fredet hedeområde på den ene side, og godt afskærmet af træer og buskads på den anden side, så I altid kan nyde omgivelserne på ugeneret vis.

Fra den sydvestvendte terrasse kan I betragte den lyngklædte hede, mens I læner jer tilbage i havemøblerne med lidt koldt at drikke, og på den nordøstvendte terrasse er der altid en læfyldt krog at finde.

På den mere end 5.400 kvadratmeter store naturgrund finder I desuden både en sandkasse og et gyngestativ til de yngste feriegæster.

Kun 500 meter til Blåvands rene badestrand og kort vej til centrum

Selv om feriehusets beliggenhed er imponerende nok i sig selv, er der flere andre oplevelser i nærheden, der er værd at besøge.

Blåvands rene badestrand ligger kun 500 meter væk og er hele året rundt et fantastisk syn – både om sommeren, når de blå bølger indbyder til en forfriskende dukkert, og i de kolde og blæsende måneder, hvor Vesterhavet danser i vinden, og I rigtig kan blive blæst igennem af den friske, salte havluft.

Blot en kort køretur fra jer finder I desuden Blåvands populære bymidte, som huser alt fra indkøbsmuligheder og finurlige forretninger til alsidige spisesteder og lækre iscaféer.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 60236

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches und geschmackvoll eingerichtetes, großzügiges Haus. Schön ruhig gelegen, mit schönen Terrassen und viel Platz. Windgeschützt und abseits von allem Trubel.

Es ist das schönste Ferienhaus, in dem wir je waren und es gab alles, was man benötigt. Sogar über die beschriebene Ausstattung hinaus. Einfach perfekt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus mit Charme, dem man anmerkt, dass es von den Besitzers auch selbst genutzt wird. Es ist kein Luxushaus, aber sehr gut ausgestattet. Besonders haben uns die gelbe Stube und die Terrasse gefallen mit einem wirklich herrlichen Ausblick auf die Heidelandschaft.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist in einem sehr guten Zustand, aber für Aeltere ziemlich weit vom Strand entfernt. Sehr schön ist die Nähe zur Natur. Man kann viele Rehe, Hasen und Vögel entdecken.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 5.400
Renoveret / Byggeår:2012 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...