Indbydende sommerhus i Blåvand kun få minutters gang fra centrum

3.5
icon
icon
icon
icon

Pouls Bjerge 28, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60213
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et enkelt og hyggeligt sommerhus til den næste ferie ved Vesterhavet? Og vil I gerne bo tæt på by, butikker og gode spisesteder? Så er Pouls Bjerge 28 i Blåvand måske den helt rigtige ferieadresse til jer. Det klassiske sommerhus er enkelt og indbydende indrettet, har en god og alsidig terrasse og ligger kun 200 meter fra Blåvands populære ferieby.

Klassisk sommerhusferie i enkle og indbydende omgivelser, med brændeovn

Det charmerende træhus på Pouls Bjerge leder straks tankerne hen på den klassiske sommerhusferie ved Vesterhavet. Sommerhuset rummer plads til 6 personer og er indrettet i en helt enkel og indbydende stil – med loft til kip, lyse trænuancer og store vinduespartier, der lukker solens stråler og den grønne natur indenfor.

Opholdsrummet fungerer som sommerhusets hjerte og bliver med garanti samlingspunktet på ferien. Her kan I samles om alt fra madlavning til sofahygge med brændeovnens knitrende flammer som en nærmest meditativ baggrundsmusik. 2 super bekvemme lænestole indbyder til at lægge fødderne op og slappe af og den lille alkove er velegnet til middagslure eller en stille stund med en god bog.

Sommerhuset er udstyret med et badeværelse med gulvvarme, og i køkkenet er der opvaskemaskine, så I slipper for den værste oprydning efter maden. I entréen finder I også den praktiske vaskesøjle.

Stor, alsidig terrasse og kun 200 meter til Blåvands centrum

Fra stuen kommer I ud på den store og alsidige terrasse. Den har både en afskærmet, overdækket og åben del, så der både er mulighed for en plads i læ, skygge og fuld sol på en dejlig sommerdag.

Med gasgrillen kan I nemt og hurtigt tilberede aftenens feriemiddag, og på de gode sommeraftener er det oplagt at spise middagen rundt om havebordet i den lune aftensol.

I kommer til at bo kun 200 meter fra Blåvands centrum, som byder på alt fra indkøbsmuligheder og diverse shopping til restauranter, caféer og det populære bolsjekogeri.

Stranden ligger 700 meter væk, og en hyggelig gåtur gennem sommerhuslandet bringer jer hurtigt ned til vandkanten.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60213

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gepflegtes und sauberes Haus. Selbst die Terrasse und der Garten sehr sauber und gepflegt. Im Haus war alles vorhanden was man benötigt.

Alles sehr schön, weiter so.

DK
D.
sagde , Odense sv

Meget fint hus det er lige efter vores smag og det et vi ville købe hvis vi skulle have et

DE
D.
sagde , Deutschland

Sauber, hell, gemütlich eingerichtet. Gut ausgestattete Küche. Schöne Terrasse, mit Liegestühlen, Gasgrill und Essgruppe.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 1.804
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...