Lækkert feriehus med udendørs spabad, sauna og aktivitetsrum

4
icon
icon
icon
icon

Midtbyvej 9 A, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60163
10 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Denne fantastiske feriedrøm på Midtbyvej 9 A har alt, hvad hjertet begærer – og mere til. Det flotte feriehus er lyst og lækkert indrettet og byder blandt andet på 2 saunaer, spabad, udendørs spabad og aktivitetsrum. Den store terrasse har masser af skønne spots og en overdækket lounge.

Luksussommerhus med wellness og aktivitetsrum

Luksussommerhuset i Blåvand er opført i 2018, og der er virkelig kredset om detaljen her. Indretningen er stilfuld og moderne med lyse farver og fine detaljer, som sørger for en hyggelig feriestemning, mens de store vinduer inviterer solens stråler indenfor.

Feriehuset er spækket med fede faciliteter, og der er sørget for underholdning for hele familien. Det største af husets badeværelser er indrettet med spabad og sauna, og i det store aktivitetsrum kan I både spille billard, bordfodbold og PlayStation.

Sovepladserne er fordelt på 4 gode soveværelser, og der er gode praktiske faciliteter, som hjælper til med de daglige pligter.

Fantastisk terrasse med udespa, udesauna og lounge

På terrassen finder alle 10 feriegæster hurtigt en plads i solen (eller skyggen – der er både overdækning og åbne steder). Under overdækningen finder I en lille lounge med lækre havemøbler og en god grill.

Den store terrasse gemmer også på nogle af husets topfaciliteter. Her står udespaen og en fed udesauna, som sørger for dejlig varme og wellness selv i de koldeste vintermåneder. Der er desuden et legetårn og et gyngestativ til ungerne.

Beliggenheden i Blåvand er skøn – der er flot natur alle vegne, og den hvide badestrand og byen er kun en rask gåtur væk. Her er I sikret en skøn ferie med mulighed for god variation i feriedagene!

 

(Elektronisk dart er ikke i huset fra 2021)

Det siger vores gæster om sommerhuset 60163

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr wertvoll sind die gemütlichen Betten, die Küche ist für übliche Zwecke ausreichend ausgestattet. Nur Pizzaroller und Dosenöffner haben wir kurz vermisst.
Diesmal haben wir die Militärübungen mehr wahrgenommenen, also vor 2 Jahren. Eins der Schlafzimmer befindet sich direkt am Eingang und ist etwas abseits von den anderen Schlafzimmern, für Familien mit Baby an Bord bestimmt hilfreich. Holz konnte direkt am Ferienhaus erworben werden, besonders beim Ankommen super. Whirlpool Temperatur ist begrenzt auf 38Grad, für Warmliebhaber und bei Minusgraden leider etwas wenig. Insgesamt hatten wir einen gemütlichen und sehr schönen Urlaub. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großzügige Raumaufteilung
Küche für Kochevents sehr gut geeignet
Gut isoliertes Haus

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr helles, modernes und sauberes Ferienhaus. Der Aktivitätsraum und die überdachte Terrasse lassen genug Spielraum für graue Tage. Der Außenpool, die Sauna und der Spielplatz laden zum Verweilen ein. Die vielen Zugangsmöglichkeiten zum Haus und die große Terrasse bieten viel Platz, auch wenn in einem Hausteil geschlafen wird. Die Einrichtung lässt fast keine Wünsche offen. Koffer ins Haus und der Urlaub kann beginnen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 756
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...