Centralt, moderne sommerhus med udendørs sauna og spa

3.5
icon
icon
icon
icon

Midtbyvej 9, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60162
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette moderne og centralt beliggende sommerhus i Blåvand er opført i 2019 og indeholder en masse fede faciliteter. I kan blandt andet nyde ferien i husets udendørs sauna eller indendørs spabad. Huset har plads til 6 personer, og hunden er også velkommen.

Centralt beliggenhed og moderne indretning

På Midtbyvej 9, centralt og stadig roligt beliggende, finder I dette sommerhus, som er moderniseret i 2019. Huset er helt ideelt både til en ferie med den lille familie eller en udflugt med vennerne.

Sommerhuet byder på 95 kvadratmeter og god plads at brede sig ud på. Den moderne og velovervejede indretning indeholder alt, hvad I rent praktisk får brug for på ferien, og på hjørnesofaen finder I alle en siddeplads foran den knitrende brændeovn. Den energibesparende varmepumpe sørger for, at I hver dag har en behagelig rumtemperatur.

Den lille hems med PlayStation og sækkestol bliver et sikkert hit blandt børnene.

Wellness med spa og udendørs sauna

Holder I af wellness, så har I masser af muligheder for at forkæle jer selv i sommerhuset. På badeværelset står et spabad til 2 personer, og fra terrassen er der adgang til den lækre udendørs saunatønde, som ligger i forlængelse af den lukkede terrasse og kan bruges hele året rundt.

Lukket, delvist overdækket terrasse og egen legeplads

Den store, lukkede og delvist overdækkede terrasse giver jer mulighed for at nyde den friske luft alle årets måneder. I kan altid finde ly og læ, og de yngste feriegæster kan rigtig få lov til at boltre sig på husets private ‘legeplads’ med rutsjebane, klatretårn og gynger.

Der er kort vej til Blåvands centrum, hvor der venter jer et bredt udvalg af shoppemuligheder, restauranter og caféer. Derudover byder Blåvand på flere forskellige attraktioner; blandt andet minigolf, Blåvandshuk Fyr, zoologisk have og det spændende bunkermuseum Tirpitz. Selvfølgelig er det også oplagt at besøge Blåvands rene badestrand, der indbyder til lange gåture langs vandet med børnene og hunden.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60162

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr schön und überaus gut ausgestattet. Wir hatten als Paar eine sehr schöne gemütliche Woche. Einziger Manko war die Sauna und der Wasserzähler. Bei der Sauna waren die Bänke voll mit Harz. Nach einem Anruf bei Esmark kam direkt ein Techniker am nächsten Tag und hat alles sauber gemacht. Ja der Wasserzähler ging am ersten Tag danach war er defekt. Nach mehreren Telefonaten bekam ich dann die Nachricht das man mir einfach den durchschnitt berechnet weil ich keinen digitalen Wasserzähler habe. Denn hatte ich aber er war nur defekt am nächsten Tag. Ansonsten hat uns das Haus sehr gut gefallen und ich würde es weiterempfehlen. Gut wäre noch gewesen in der Anleitung für die Badetonne noch zu schreiben . Wie das Licht und die Whirlpool Funktion angeht . Das haben wir erst am letzten Tag durch Zufall entdeckt und konnten es daher nicht nutzen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes sauberes Ferienhaus. An Inventar alles vorhanden, was man für einen Urlaub braucht. Die eingezäunte Terrasse gefiel uns für unseren Hund besonders gut. Wir können dieses Ferienhaus mit gutem Gewissen weiterempfehlen

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus in ruhiger Lage mit Highlights wie einer Fasssauna und einem Hotpot.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 751
Renoveret / Byggeår:2019 / 1957

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...