Stråtækt feriehus med havudsigt

5
icon
icon
icon
icon
icon

Skippervej 38a, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60149
10 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en lækker stor naturgrund ved stranden i Blåvand, ligger dette smukke feriehus, med plads til 10 personer og 1 hund. Det er fuldstændigt nyrenoveret i 2019, med det nyeste varmetekonogi, og vandforsyning samt gulvvarme. Det stråtækte feriehus på Skippervej 38a, egner sig både til ferie med hele familien eller til en hyggeferie med vennerne.

Fantastisk beliggenhed og moderne interiør

Lyst til forkælelse? Så er dette smukke hus, med den fantastiske beliggenhed tæt på strand og indkøbsmuligheder lige det I søger. Med både sauna og udendørs spa, er her plads til selvforkælelse. Her har I 5 soveværelser med dobbeltsenge, en stor åbenplansløsning med stue og køkken-alrum i et og to badeværelser med gulvvarme.

Overdækket terrasse og udendørs spa

Har I prøvet at sidde i et udendørs boblebad, under en stjerneklar himmel og fortalt hinanden historier, eller holdt øje med stjerneskud for at kunne ønske sig noget? Her har I muligheden for at ligge udenfor, i det varme boblende vand – så tæt på havet, at I kan dufte saltet og nyde lyden af bølgerne.

Den til dels overdækkede terrasse garanterer, at der altid kan tændes op for grillen, også når vejret ikke spiller med. Og imens de sidste vender hjem efter en lang gåtur med hunden langs vandkanten, er der måske allerede tændt op i grille og hobbykokkene er begyndt på at trylle et lækkert aftensmåltid.

Til dessert kan I hente en lækker soft-is, nede ved strandkiosken eller fra en af Blåvands andre cafeer – det er et hyggeligt aftenritual, som virkeligt kendetegner ferien. Blåvand har ud over cafeer meget andet at byde på. Her er der masser af aktivitetsmuligheder, blandt andet kan I tage en tur op i Blåvandshuk Fyr, som markerer Danmarks vestligste punkt og er Blåvands kendetegn – udsigten er simpelthen fantastisk!

Det siger vores gæster om sommerhuset 60149

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles modernes Haus mit hochwertiger Ausstattung in Top Lage nah am Strand. Die Küche ist sehr gut ausgestattet, es fehlen lediglich Schneidebretter aus Kunststoff. Holz ist nicht so hygienisch. Und bei der Renovierung hätte man im Obergeschoss Trittschalldämmung verbauen können. Man hört im Schlafzimmer am Eingang sehr laut jede Bewegung im Obergeschoss sowie den Abfluss aus dem oberen Bad. Ansonsten fehlt es hier an nichts und wir würden das Haus sofort wieder mieten und empfehlen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes, toll ausgestattetes Ferienhaus. Die unmittelbare Nähe zum Strand und der gute Abstand zu den Nachbarhäusern macht dieses Haus zu einem unserer Favoriten der letzten Jahre!

DE
D.
sagde , Buchholz

Für uns war das Haus perfekt.
Unser 17 jähriger Sohn hatte mit seiner Freundin im OG quasi eine eigene Wohnung ohne komplett von uns abgetrennt zu sein. Auch die Möglichkeit diverse Spiele von Billard über Kicker aber auch vorhandene Gesellschaftsspiele zu nutzen war TOP.
Einkaufsmöglichkeiten sowie Restaurants, Eisdielen etc sind mit dem Rad oder mit dem Auto in nicht mal 5 Minuten zu erreichen.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:221 / 3.311
Renoveret / Byggeår:2019 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv med gulvarme i stue, klinker Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Apple TV, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...