Lækker luksusferie i Blåvand med spa, sauna og aktivitetsrum

5
icon
icon
icon
icon
icon

Solhaven 29, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60097
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Blåvands skønne ferieomgivelser ligger dette 5-stjernede hus og venter på jer. Her kan I holde en dejlig ferie med ægte luksus, ikke kun i form af spabadet og saunaen, men også den lækre og kvalitetsbevidste indretning, som skinner igennem i hele huset. Med plads til 8 personer og med 2 hunde tilladt, kan hele familien komme med.

Kvalitetsbevidst og lækker indretning med stort aktivitetsrum

Sommerhuset på Solhaven 29 udstråler luksus fra ende til anden, både udenfor på den store terrasse og indenfor i de lækre omgivelser. Her er der lagt vægt på kvalitet, og den lyse og moderne indretning med hvide vægge og lofter fungerer som rød tråd i hele huset.

Det store, åbne opholdsrum er det perfekte sted til familietid, og med brændeovnens knitrende flammer i baggrunden, bliver den fælles madlavning og de sene aftener på hjørnesofaen foran Smart TV’et kun endnu hyggeligere.

Aktivitetsrummet er et sandt paradis for børnene såvel som de barnlige sjæle, og her kan der spilles airhockey, bordfodbold og dart i massevis, når vejret ikke viser sig fra sin bedste side.

Udnyt solskinsdagene på terrassen og slut af i sauna og spa

På de varme solskinsdage er det oplagt at flytte feriehyggen udenfor, og med en stor terrasse, der næsten omgiver hele huset, er der perfekte muligheder for at udnytte solens stråler fuldt ud i liggestolene.

Under den overdækkede del af terrassen kan I nyde et koldt glas rosévin i skyggen, og om aftenen kan der holdes en lækker grillaften i de fredfyldte omgivelser, mens morgendagens planer lægges rundt om havebordet. På den store grund er der også mulighed for fri leg, med både gynger, trampolin og sandkasse.

Når aftenen går på hæld, er det tid til at rykke indenfor igen, og findes der en bedre måde at slutte dagen af på, end med en tur i husets sauna eller spabad? Her kan I rigtig få varmen igen, inden I dejlig trætte og udmattede efter dagens nye indtryk lægger jer godt til rette i sengen – snart klar til endnu en hyggelig og oplevelsesrig feriedag.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60097

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes gut eingerichtetes Ferienhaus mit einer sehr guten Ausstattung.
Gute Matratzen, allerdings etwas zu kleine Kopfkissen, aber trotzdem war es für uns perfekt.
Wir waren schon das zweite Mal über Weihnachten in dem Haus und kommen auf jeden Fall wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes Ferienhaus das perfekt eingerichtet ist!Die Küche ist super ausgestattet!Schlafzimmer sind ausreichend gross!Tolles Spielzimmer wo höchstens die Dartscheibe mal überprüft werden könnte!

Für mich ein perfektes Haus!

DE
D.
sagde , Deutschland

Top modernes und hochwertig ausgestattetes Ferienhaus mit funktionaler Einrichtung und viel Platz im Haus und auf den Terrassen für einen erholsamen Urlaub. Großes Freizeitzimmer mit vielen Spielmöglichkeiten. Bestens auch durch die Raumaufteilung für 2 Familien geeignet.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:175 / 2.300
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...