Hyggeligt og centralt træsommerhus med sauna og spa

4
icon
icon
icon
icon

Blåvandvej 33E, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60033
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
50 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Blåvandvej 33 E venter dette skønne gule træsommerhus på jer. Med en central beliggenhed og en flot og moderne indretning kan I tilbringe en rigtig herlig ferie med helt op til 8 personer her.

Moderne omgivelser og sauna

Udefra lægger det fine træsommerhus op til en ægte traditionel sommerhus, men indvendigt venter en overraskelse eller to, som I måske ikke havde forudset.

Indenfor trævæggene er der lagt stor vægt på en moderne, stilfuld og lys indretning, så I kan få en fantastisk ferie i venlige omgivelser lige meget årstid, vind og vejr. Det store spisestue- og køkkenområde bliver lyst op af solen gennem de store vinduespartier, og I kan altså nyde den smukke udsigt direkte fra sofaen, når vejret ikke byder op til terrassedage.

Aftentimerne går hurtigt foran fjernsynet eller med et hyggeligt spil rundt om bordet, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og spreder både varme og rigtig hyggelig ferieatmosfære.

Sådan en sommerhusferie bliver kun bedre, hvis man kan forkæle sig selv og hinanden lidt ekstra, og wellnessafdelingen med sauna og spabad sørger for, at I rigtig kan værne om jer selv og hinanden. Efter en lang dag ude i den friske luft kan I få varmen igen og lade op til endnu en dag i feriens tegn.

Skøn beliggenhed i Blåvands hyggelige bymidte

Med det nye feriehjem har I alle muligheder lige uden for hoveddøren. Blåvands livlige centrum ligger kun en ganske kort gåtur væk, og stranden kan også nås til fods. Her er det nemt at komme fra sted til sted uden at skulle hoppe i bilen mellem hvert besøg.

Ud over Blåvands bymidte med de mange hyggelige forretninger, caféer og restauranter, er der masser af fantastiske naturoplevelser i nærheden. Skov, hede, klitlandskab så langt øjet rækker – og den fascinerende halvø Skallingen, hvor de brede strande og fuglelivet vil gøre stort indtryk.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 60033

DE
D.
sagde , Deutschland

Gute Lage,zentral und doch geschützt, stadtnah und doch mit Natur am Haus. Sehr schöner grosszügiger Wohnraum mit guter Einrichtung und viel Licht von draussen. Blick auf geschützte Terrasse mit Auslauf für den Hund. Die Schlafräume sind eher eng. Küche ordentlich eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus lässt keine Wünsche offen. Ein so geräumiges Haus hatten wir schon lange nicht mehr. Es ist toll eingerichtet und die Badezimmer sind phantastisch, mal kein Duschvorhang!

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes sauberes und geräumiges Haus in guter Lage. Das Haus ist direkt am Anfang der Einkaufsstraße gelegen. Bäcker und Supermarkt sind fußläufig erreichbar. Zum Strand sind es ca. 15 Minuten zu Fuß. Das Haus ist mit allem notwendigen ausgestattet und verfügt über eine Sauna und einen Whirlpool. Auf der Terrasse gibt es eine Außenküche, perfekt fürs grillen bei schönem Wetter.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:146 / 1.146
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...