Ferielejlighed med fælles swimmingpool og tæt ved havet

3
icon
icon
icon

Nordvej 11-15, Vejers

- Sommerhusnr.: 50815
5 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca.
Swimmingpool
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Nordvej 11-15 finder du denne lækre ferielejlighed til 5 personer, som er en del af Vejers Feriecenter. Her har du muligheden for at holde badeferie uanset vind og vejr i den store indendørs swimmingpool. I fællesrummet ved poolen finder du et ekstra rum med sauna og vaskemaskine – disse faciliteter kan du benytte efter først til mølle princippet mod betaling af gebyr. 

Du har stranden kun et stenkast fra lejligheden og gode indkøbsmuligheder lige i nærheden. Derudover er familiens hund også velkommen til at komme med på ferien.

Moderne og åben lejlighed med fri entré til swimmingpool

Når du træder ind i lejligheden, bliver du mødt af en lys og moderne atmosfære. Lejligheden byder på en flot indretning, samt lyse og rolige farver. Du har muligheden for at slappe af i det lækre sofaområde eller hygge dig med madlavning i det åbne køkken. Køkken og stue ligger i forlængelse af hinanden, hvilket giver dig og familien mulighed for at være sammen, selv om nogen laver mad og andre slapper af i sofaen.

Fra sofaområdet er det muligt at gå direkte ud på den sydvestvendte terrasse, hvor du kan sidde og nyde solen eller sidde ude og spise i det gode vejr.

Lejligheden er fordelt på to etager, hvor du på første sal finder to soverum med en køjeseng og to enkeltsenge. Stueetagen byder på et lækkert soveværelse med en dobbeltseng og et dejligt lyst badeværelse. Derudover finder du det lækre og imødekommende køkken og stuen, som byder op til afslapning.

Kun et øjeblik fra indkøbs muligheder og strandture

Tag familien og hunden med på en gåtur og nyd stranden, som kun ligger 100 meter fra ferielejligheden. Den danske vestkyst er et fantastisk sted at nyde ferien, lige meget hvilken årstid I vælger at komme på. Tag også en tur til Vejers centrum, hvor der er flere indkøbsmuligheder samt restauranter, der helt sikkert er et besøg værd.

Ved Vejers Feriecenter finder I også et dejligt udendørsområde, hvor der er en større legeplads til børnene.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 50815

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ein sehr schönes und durch dem Eigentümer mit einer Note sehr gut eingerichtet.
Es sind zwar Reihenhäuser, aber man bekommt vom Nachbarn nichts mit.
Ideal für Familien mit Kindern, weils ein kleinen Spielplatz hat und eine Schwimmhalle, mit Sauma und Tischtennis.
Und der Preis ist auch Super!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und sehr hyggelig, mit einer persönlichen Note von den Eigentümern eingerichtetes Ferienhaus. Wir haben uns dort sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist allgemein gut und zweckmäßig eingerichtet. Es ist alles vorhanden was man braucht. Wir hatten eine schöne Woche

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:62 / 100
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...