Familievenligt feriehus med ekstra lange senge og stor privat have

3
icon
icon
icon

Ørnevej 19, Vejers

- Sommerhusnr.: 50705
4 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

 Med udsigt til den grønne natur står dette skønne feriehus, som indbyder til en velfortjent ferie langt væk fra hverdagen. De i alt 82 m² rummer plads til 4 personer – og en familievenlig indretning er inkluderet. Et highlight for alle friluftsfans: den skønne, have med gynge og sandkasse! Også de høje medlemmer af familien er der tænkt på. I sommerhuset på Ørnevej 19 er der ekstra lange senge på 210cm!

Moderne indretning og ekstra lange senge

Det lyse stenhus er i 2016 blevet renoveret, og det ser man straks. Indretningen er lys, moderne og stilfuld. I den kombinerede spisestue, som grænser op til det åbne køkken, er der sørget for det hele: en hyggelig sofa, afslappende lænestole, et stort spisebord og fladskærm – her mangler ikke noget. I 2020 er der kommet nyt gulv i gangen og på badeværelset. På badeværelset er der nu også gulvvarme, en rigtig luksus for fødderne!

 En gratis internetforbindelse er selvfølgelig også tilgængelig. I køkkenet hjælper opvaskemaskinen og vaskemaskinen med de daglige pligter, så I har ekstra meget tid til at nyde hinandens selskab.

På alle værelser er der ekstra lange senge på 210cm. Her er der altså god plads til de høje iblandt os. Eller til dem, der blot fylder lidt ekstra i sengen om natten.

Skønne terrasser og masser af plads til leg

Døren ved siden af spisebordet fører jer direkte ud på den åbne terrasse med gode havemøbler. Her kan I slikke sol, mens børnene leger på gyngestativet eller i sandkassen, og om aftenen står grillen klar, så I kan slutte dagen af på hyggeligste vis. På den store græsplæne er der også god plads til leg – og hele familien kan tage et spil fodbold eller finde det medbragte vikingespil frem.

Smuk natur i Vejers Strand

Masser af grønt, en flot beliggenhed, god fred og ro. På Ørnevej 19 kan I virkelig holde ferie med stort F. Den smukke omkringliggende natur er beroligende og sætter en afslappende atmosfære – og den lange sandstrand er blot en gåtur væk. Her er det endda tilladt at køre med bil!

Vejers Strands hyggelige bymidte befinder sig kun 1,5 km væk, og nybagt morgenbrød kan I hente på den nærliggende campingplads.

Udlejes ikke ud til ungdomsgrupper. Kat er ikke tilladt

Det siger vores gæster om sommerhuset 50705

DE
D.
sagde , Deutschland

einfach ein supper haus

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes, gemütliches Haus in dem es an nichts fehlt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus war wie nach Hause kommen. Hell, freundlich, großes Grundstück. Alles vorhanden was man braucht. Jeden Morgen Besuch von einem stattlichen Hirsch. "Vi kommer igen."

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:82 / 1.780
Renoveret / Byggeår:2016 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...