Hyggeligt 4 personers-sommerhus med sauna i Vejers Strand

4
icon
icon
icon
icon

Vejers Havvej 43a, Vejers

- Sommerhusnr.: 50092
4 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm

Lidt gemt af vejen bag fyrretræer og krat ligger dette fine, klassiske sommerhus på Vejers Havvej 43a i Vejers Strand. Sommerhuset er blevet renoveret i 2020 og indeholder hyggedetaljer som sauna og brændeovn, samt praktiske detaljer som opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en energibesparende luft-til-luft varmepumpe. På 80 m2 er her god plads til familien på op til 4 personer, men feriehuset egner sig også super til en ferie for dig og kæresten.

Brændeovnshygge og afslapning i saunaen

På denne ferieadresse kommer du ikke til at mangle noget. Køkkenet er godt indrettet med alle redskaber til at tilberede en god feriemenu, og efterfølgende klarer opvaskemaskinen det trælse arbejde. Imens kan I slappe af i feriehusets sauna eller hygge med en god bog foran brændeovnen.

Der er heller ikke mere end 700 meter til stranden, hvis I hellere vil tage et smut ned gennem byen til stranden og afslutte dagen med at sidde på en klittop og nyde solnedgangen over Vesterhavet.

På Vejers Havvej 43a venter jer et dejligt, klassisk sommerhus til 4 personer med 2 gode soverum og et badeværelse med gulvvarme og sauna.

Naturgrund og skønne læfyldte terrasser – nær indkøb og hav

Sommerhusets terrasser er perfekte til at slappe af og tanke energi i solen. Her er læ og udsigt til den 2000 m2 store, hyggelige naturgrund. Naturligvis står havemøbler og grill klar til jer, så I kan slappe af og bare nyde udelivet.

Med kun 500 meter til Vejers Strand og en smule længere til havet kan bilen sagtens blive stående, og I kan gå eller cykle, når der skal hentes morgenbrød, shoppes, eller I kan glemme alt om madlavning og spise på en af byens restauranter.

Vejers Strand – indkøb og fantastisk strand, skov og hede

Vejers Strand er en lille fin strandby med de vigtigste elementer som isbutikker, spise- og indkøbsmuligheder. Vejen fører gennem byen og ned til den brede hvide sandstrand, der er delt op i en bilstrand og et bilfrit område. Perfekt til familiebadedage og lange gåture langs vandet.

Området omkring Vejers er et mekka for naturliebhavere: Strand, skov, sø og lynghede med masser af stisystemer indbyder til rav- og svampejagt samt til vestjysk fotosafari efter områdets vildt, for her er chancerne store for at ”skyde” både kronhjorte, hare, ræv og diverse småkryb.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 2.013
Renoveret / Byggeår:2020 / 2010

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...