Lyst træhus med sauna og dejlig beliggenhed

3
icon
icon
icon

Muffparken 13, Vejers

- Sommerhusnr.: 50082
6 pers.
Antal personer
1600 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et klassisk feriehus til 6 personer i Vejers Strand? Så er dette hus det perfekte valg. Her får I masser af wellness i den dejlige sauna, hyggelige feriestunder foran brændeovnen og herlige dage i den friske luft ude i den store have.

Private wellnessdage i Vejers Strand

Når vejret er dårligt, eller I bare har brug for lidt ekstra afslapning, kan I holde en helt personligt wellnessdag i husets sauna. Efter en skøn session i saunaen, kan I smide fødderne opad i sofaen med en god bog og en kop friskbrygget kaffe.

På de 100 m² får I tre hyggelige soveværelser, et moderne badeværelse med gulvvarme og en stor opholdsstue med åben forbindelse til det veludstyrede køkken.

Den hjemmelavede middag kan I nyde i den lyse udestue – her sørger gulvvarmen og de store vinduespartier for en helt speciel atmosfære. Om aftenen kan I varme jer foran den hyggelige brændeovn, se en film på sofaen, eller tænde for grillen på en lun sommerdag.

Velholdt og børnevenlig have på 2.000 m²

På en solrig morgen kan I spise morgenmad under åben himmel på den delvist overdækkede terrasse og nyde udsigten til den velholdte have. Børnene vil få stor glæde af sandkassen og gyngestativet. I det hele taget vil familier føle sig rigtig godt tilpas i dette ikke-ryger hus – også en barneseng og en højstol står til rådighed.

Få minutters kørsel fra strand og centrum

Feriehuset på Muffparken 13 ligger i den sydøstlige del af ferieområdet Vejers Strand. Her er der masser af fred og ro, og I får jeres helt egen ferieoase omgivet af grønne træer.

Har I lyst til en udflugt, er der heller ikke langt: På en lille køretur – eller en rask gåtur i det gode vejr – når I både Vejers’ skønne bymidte og den kilometerlange sandstrand.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper

Det siger vores gæster om sommerhuset 50082

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat alles was man für einen schönen, entspannten Urlaub braucht..vernünftige und breite Betten, gute Gartenmöbel einen Grössen Garten zum toben mit dem Hund und Kids.

Es ist alles perfekt und wir hatten eine tolle Woche, danke das wir in eurem Ferienhaus wohnend durften

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zum 2ten mal in diesem tollen gemütlichen Haus. Es ist alles vorhanden was man im Urlaub benötigt.Schönes großes Grundstück, Terrasse teilweise überdacht,toll finden wir auch den vorhandenen Hundezaun.Wir kommen nächstes Jahr wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war so gemütlich eingerichtet und hat einen wunderschönes Grundstück gehabt . Mit vielen Tiere am morgen und Abend am Haus . Sehr schönes Haus gewesen , ansich das beste was wir bis jetzt hatten .

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.000
Byggeår:1968

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse, 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...