Charmerende sommerhus i Vejers med sauna og spabad

3.5
icon
icon
icon
icon

Snogevej 8, Vejers

- Sommerhusnr.: 50028
8 pers.
Antal personer
1150 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en stor og velholdt plænegrund i Vejers Strand ligger dette skønne sommerhus og venter på jer. De hyggeligt indrettede omgivelser har plads til 8 personer (og 1 hund!) og er et godt valg til den næste familieferie. Blandt faciliteterne finder I både et spabad og en sauna, og huset har en dejlig stor terrasse med både en overdækket og afskærmet del.

Sommerhuscharme, familiehygge og wellness

Det fine sommerhus på Snogevej 8 byder på 115 velindrettede kvadratmeter. Lyse farver på vægge og lofter skaber en imødekommende atmosfære, og de synlige loftsbjælker og små pyntedetaljer tilfører ekstra sommerhuscharme til huset, som i 2017 gennemgik en renovering.

Der er lagt op til mange hyggelige stunder i det store opholdsrum, hvor stue og køkkenalrum er slået sammen og de store vinduespartier giver udsyn til den grønne have og sørger for et godt lysindfald.

Huset er udstyret med et badeværelse og et gæstetoilet – begge med gulvvarme -, og på badeværelset finder I også to af husets absolutte highlights, nemlig saunaen og spabadet. En drøm for de wellnessglade gæster!

Fantastiske udendørs omgivelser med god terrasse

De udendørs omgivelser er helt i top. Fra stuen kommer I ud på den store terrasse, som både har en overdækket og afskærmet del. På den store græsplæne kan børnene og hunden få lov til at tumle, mens I tager en slapper i liggestolene eller får en kop kaffe ved havebordet og stadig kan holde øje med dem.

Vejers Strand er et skønt ferieområde med masser af forskellig natur – lige fra klitlandskab til granskov. Beliggenheden knap 1 km øst for Vejers Strands centrum er både rolig og naturskøn, og der er samtidig ikke mere end få minutters kørsel til den lille ferieby med butikker, spisesteder og lækre iscaféer.

Det brusende Vesterhav er et klart “must” på ferien, og den lange sandstrand inviterer til lange gåture og bølgebadning på de varme sommerdage.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50028

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus habe ich nach längerem Vergleich deshalb ausgewählt, weil ich es von Freitag bis Freitag mieten konnnte und für 3 Generationen geeignet ist.(8 Personen) Es ist gut ausgestattet und bietet auch außen viel platz. Man kann sich auch mal gut aus dem Weg gehen. Positiv überrascht war ich über die Größe des Whirlpools. 4 Erwachsene, kein Problem. Die 2 Toiletten sind für mich ab 5 Personen auch ein muß. Top. Alles in allem ein sehr durchdachtes Haus, wo keine Langeweile aufkommt. Ach ja: insgesamt 4 Fernseher sind auch nicht von Pappe, wenn DFB Pokal läuft. Obwohl mir Fernsehen in Vejers nicht fehlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Meine Frau und ich sind das zweite mal in diesen Ferienhaus. Wir können es sehr weiter empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes,gemütliches und geräumiges Ferienhaus mit einem tollen großen Grundstück auf dem sich mehrere Sitzmöglichkeiten befinden. Mit Glück trifft man sogar auf Hirsche,die über das Grundstück laufen.Hervorzuheben ist auch die zahlreich vorhandene Deko in dem Haus. Einfach ein Haus zum Wohlfühlen!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:115 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2017 / 1987

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...