Hyggeligt poolhus for hele familien med stor terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Rævestien 23, Henneby

- Sommerhusnr.: 41905
10 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 15
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kom væk fra hverdagen i det hyggelige poolhus, som ligger på en dejlig naturgrund med plads til masser af sjov og leg for hele familien. Man kan boltre sig i den store indendørs pool, samt bruge tid på selvforkælelse og slappe af i både sauna og spabad. Sommerhuset har også en udebruser. På de køligere dage og aftentimer, er der mulighed for hyggestund omkring brændeovnen. Derudover findes der en ladestander til jeres elbil. 

Dejlig ferie i naturskønne omgivelser

Det skønne sommerhus har 4 soverum med plads til i alt 10 personer. Poolhuset blev renoveret i 2020 med blandt andet nye gulve og nyt køkken i 2021.

Nyd ferien i den skønne natur, på en af de to terrasser, hvor der både er plads til at nyde et dejligt måltid, og slappe af med en god bog. På den store naturgrund, er der plads til både store og små. Der er rutsjebane, gynger samt sandkasse for de mindste, og plads til diverse spil på den store plæne, for de større.

Ønsker du at have din hund med på ferie, er det også ideelt her. Her er plads til 2 hunde, som rigtig kan boltre sig udenfor og nyde naturen sammen med resten af familien.

Rolig beliggenhed med oplevelser lige i nærheden

Trænger du til at opleve andet en at slappe af i poolhuset, er der også rig mulighed for at komme ud og opleve områdets attraktioner. Der er ikke langt til både Blåbjerg Klitplantage samt Henne Golfklub. Er du til en aktiv ferie på hesteryg, så ligger Stutteri Vestkysten og Nymindegab Ridecenter også tæt på.

Poolhuset på Rævestien 23 ligger op til en fantastisk ferie i Vestjyllands smukke natur, hvor der er plads til både aktivitet og afslapning.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41905

DE
D.
sagde , Deutschland

Hallo, dieses Ferienhaus ist gemütlich eingerichtet und läßt keine Wünsche offen. Das Mobiliar ist gut in Schuss und auch der Poolbereich bietet alles was man für einen schönen Aufenthalt benötigt. Mit 3 plus einem Schlafraum steht auch genug Platz für 3 Familien mit insgesamt 4 Kindern zur Verfügung. Die Aufteilung der Räume macht dieses Haus sehr sympathisch und bietet genug Platz für alle.

Alle Räume lassen sich auch gut mit dem Ofen in der kühleren Jahreszeit warm halten und auch die Fußbodenheizung im Bad hält die Fliesen schön warm. Aufgrund des Poolbereichs muß man mit etwa 150 kWh Strom für die Heizung pro Woche mit einrechnen, was aber aufgrund der Dämmung des Hauses nicht zu viel ist.

Dieses Mal haben wir auch wieder Bettwäsche bei Esmark genommen. Selbst die Handtücher sind flauschig und schön groß, auch die Bättwäsche war angenehm zum Schlafen.

Vielen Dank für den schönen Aufenthalt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Haus, gemütlich und einladend. Moderne, gut ausgestattete Küche. Fernseher in 2 von 4 Schlafzimmern und im Wohnzimmer.Große Terrasse mit allem, was man braucht. Schöner, warmer Pool, Sauna und 2 Bäder mit Dusche. Großer Esszimmertisch mit viel Platz für die ganze Familie, auch zum Spielen. Achtung beim Parken und beim Laufen um das Haus: das Dach ist sehr niedrig.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren sehr zufrieden dort, tolle Lage und sehr gemütlich ♡

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:141 / 1.610
Renoveret / Byggeår:2020 / 1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...