Lækkert aktivitetshus med udespa i hyggelige omgivelser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Kærvej 33, Henneby

- Sommerhusnr.: 41810
8 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det flotte skov- og klitområde i Henneby venter jer dette hyggelige sommerhus: Her har I mulighed for at holde en dejlig, afslappende ferie, hvor I kan nyde et veludstyret aktivitetsrum, sauna og udespa.

Lækker indretning – med udespa og stort aktivitetsrum

Det skønne murstenshus på Kærvej 33, som byder plads til 8 personer, er indrettet lyst, som bl.a opvarmes med varmepumpe.

Køkkenet er åbnet op ind til spisestuen, og de store vinduespartier kaster masser af lys ind og gør rummet endnu større og lysere. Køkkenet er veludstyret, og udover opvaskemaskine og mikroovn byder køkkenet på en separat fryser på 80liter til at kunne tage sig af jeres indkøb.

For at fuldende luksusfornemmelsen finder I også et stort aktivitetsrum i dette sommerhus. Dette rum byder på et poolbord, bordtennis, bordfodbold og dart, og er dermed et sandt paradis for især børnene og de barnlige sjæle.

Sommerhusets gode soveværelser er fordelt over 4 værelser med 2 enkeltsenge i hver. Hver af rummene har trælaminat på gulvene.

Og under jeres ophold i dette hus behøver I ikke samle på vasketøj: husets vaskemaskine og tørretumbler tager sig gerne af vasketøjet.

For at I rigtig kan slappe af har huset en sauna og udespa, hvor I kan læne jer tilbage og glemme alle hverdagens strabadser. Det er også perfekt efter en lang gåtur gennem det hyggelige skovområde, eller måske en tur til stranden?

Hyggelig terrasse med stort græsareal

Gennem stuen kommer I ud på den hyggelige terrasse, hvor havemøblerne og grillen er sat frem til at skabe den rette feriestemning.

Sommerhuset er omgivet af en stor grøn græsplæne, hvor børnene kan slå sig løs ved at gynge, sandkasse og fodboldmål, mens I slapper af i solen.

Tæt på strand og indkøbsmuligheder

Henne Strand ligger blot 2 km væk fra huset, og her byder den lange hvide sandstrand og de små, hyggelige forretninger og caféer jer velkommen.

I Henneby, tættere på sommerhuset, finder I også en 18-hullers golfbane og en begynderbane, hvis I har lyst til at være aktive.

 

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41810

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut ausgestattetes Ferienhaus. Grosses Grundstück mit spielmöglichkeiten für die Kinder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und gepflegtes Ferienhaus.
Wir hatten eine tolle Woche dort und können das Haus Kur weiter empfehlen.

DK
D.
sagde , Danmark

Et dejligt feriehus, med alt hvad der skal være til en god ferie

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 2.205
Renoveret / Byggeår:2012 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...