Dejligt sommerhus med sauna, vildmarksbad og udekøkken

4
icon
icon
icon
icon

Niels Røgtersvej 2, Henneby

- Sommerhusnr.: 41711
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Tag familien med på en hyggelig ferie i dette dejlige, renoverede (i 2022) sommerhus på Niels Røgtersvej 2 i Henneby. Det dejlige sommerhus er beliggende på en stor grund, der er delvis naturgrund og plænegrund. I feriehuset kan op til 6 personer holde en dejlig ferie – og her er der garanti for afslapning i den varme sauna. Kører I på ferie i el-bilen, kan I lade den op ved sommerhuset.

Hyggelig indretning med brændeovn – sauna på badeværelse

Ved jeres ankomst i sommerhuset på Niels Røgtersvej 2 vil I føle jer hjemme med det samme. Sommerhuset er blevet renoveret i 2022, og her vil I opleve en lys og hyggelig indretning. I stuen har I en brændeovn, der virkelig understreger den hyggelige sommerhusstemning og spreder ekstra varme. Ellers sørger en energivenlig varmepumpe for gode temperaturer i feriehuset til lave omkostninger.

Højdepunktet i sommerhuset er utvivlsomt den varme sauna, som I har adgang til fra badeværelset. I saunaen kan I nyde varmen og få slappet fuldstændig af – her kan I også få varmen igen efter en tur ved Vesterhavet. På badeværelset kan I desuden få glæde af gulvvarme.

Ikke nok med, at I har gulvvarme på badeværelset, så er der også gulvvarme i entréen. I entreen finder I også en vaskemaskine og tørretumbler, der hjælper med tøjvasken. Desuden har I en opvaskemaskine i køkkenet, der klarer opvasken.

På sommerhusets 93 kvadratmeter finder I også 3 gode soveværelser. 2 af soveværelserne er indrettet med én dobbeltseng hver, mens det tredje soveværelse har 2 enkeltsenge.

Tid til at dase på terrasserne med udekøkken, grill, udendørs bruser og vildmarksbad

Sommerhuset ligger på en grund, der er mere end 3.500 kvadratmeter stor. Grunden er delvist naturgrund og plænegrund. Her har I masser af plads at boltre jer på, hvilket især børnene vil elske, for der er både sandkasse og gynge i haven. Ydermere findes der en skøn bålplads. 

Mens børnene leger, gynger og bygger sandslotte i haven, kan de voksne slappe af på terrasserne. Terrassen foran huset er delvist overdækket, så her kan I både finde jer til rette i sol og skygge. De skønne store terrasser er klar til alle slags udendørs hygge – her kan der både laves mad ved det dejlige udekøkken, slappes af og når det er tid til dagens wellness står vildmarksbadet klar efter et grundigt skyl under udebruseren, som også er perfekt til at skylle saltvand og sand af efter en tur på stranden.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 41711

DK
D.
sagde , Danmark

Nyrenoveret og personligt sommerhus. Perfekt sted til en uges ferie – hyggelig – med skøn natur omkring.
Huset var godt udstyret og der var legeredskaber til børene. Vi kan varmt anbefale dette sommerhus til familier med og uden børn.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr nett eingerichtet und lädt zum verweilen ein. Der Garten ist schön groß und hat viele Plätze um die Sonne zu genießen. Für die Kids eine große Sandkasten mit viel Spielzeug und eine Schaukel. Abends kann man die Seele an der Feuerstelle baumeln lassen und den schönen Strandtag beenden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderbar eingerichtetes Ferienhaus mit schönem Garten mit vielen sonnigen Plätzen. Ankommen und wohlfühlen!



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 3.585
Renoveret / Byggeår:2022 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...