Ferielejlighed med sauna og spabad i hjertet af Henne Strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandvejen 456A, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40897
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
10 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Strandvejen 456 A i hjertet af den lille ferieby Henne Strand finder I denne skønne ferielejlighed. Ud over den fede beliggenhed med centrum lige uden for døren og den brede sandstrand kun 300 meter væk, får I også en luksuriøs indretning med både sauna og spabad.

Moderne indretning med egen wellnessoase

Denne hyggelige og flotte ferielejlighed i hjertet af Henne Strand er elegant indrettet med alt, hvad feriehjertet begærer. Her er plads til 6 personer fordelt på tre lækre og rummelige soveværelser, alle med eget fjernsyn og rigelig skabsplads til tøjet.

Huset råder over hele 2 smagfulde badeværelser, så I ikke behøver at stå i lang kø til brusebadet hver morgen. På det største af badeværelserne finder I jeres helt egen wellnessoase med spabad og sauna, så I kan nyde feriefreden ekstra meget – og slappe godt af efter en lang dag i den friske havluft.

Den store spisestue ligger i åben forbindelse med det veludstyrede køkken, og her kan hele familien samles om madlavningen, se en god film i det hyggelige sofahjørne eller få varmen foran den knitrende brændeovn.

Fantastisk beliggenhed midt i centrum og tæt på stranden

Ud over et lækkert hjem for ferien, får I også en fantastisk beliggenhed med alt inden for rækkevidde. Ferielejligheden ligger i hjertet af Henne Strand, en af områdets hyggeligste feriebyer, og lige uden for døren ligger centrum, der summer af liv og ægte ferieatmosfære med de små forretninger, caféer og restauranter.

På de varme solskinsdage kan I altså hurtigt komme ned i byen og købe en softice, som I kan tage med hjem på den lille terrasse, der er udstyret med havemøbler og grill.

Kun 300 meter væk finder I det brusende Vesterhav og den kilometerlange sandstrand, som er let tilgængelig både for unge og gamle. Her kan I gå lange ture langs vandkanten, slappe af i den smukke natur eller tage en frisk dukkert i bølgerne på en varm sommerdag.

Her er ganske enkelt noget for alle.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40897

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön Ferienwohnung mit gehobenen Standard! Die Küche ist mit allem was man benötigt sehr gut ausgestattet und das alles in einer guten Qualität. Schöne Badezimmer mit Fußbodenheizung. Die Wohnung liegt sehr zentral Einkaufsmöglichkeiten gleich gegenüber beim Spar Markt und der Strand ist in 5 Minuten zu Fuß zu erreichen

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Ferienwohnung ist sehr groß. 3 Schlafzimmer bieten 6 Erwachsenen ausreichend Platz. Die Ferienwohnung ist komplett ausgestattet, modern und zentral gelegen. Die Ferienwohnung ist zu jeder Jahreszeit nutzbar und einer besonderen Empfehlung wert!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr großzügige,funktional und hübsch eingerichtete Ferienwohnung mit viel Komfort und geschmackvoller Einrichtung in ausgesprochen zentraler lage. Der Spar-Markt liegt direkt gegenüber, ein guter Bäcker ist nebenan, und den Strand erreicht man in 5-7 Minuten. Auf der nach Osten gerichteten Hochterrasse kann man die Vormittagssonne genießen, auf dem kleinen Westbalkon die Abendsonne. In dieser Wohnung ist wirklich an alles gedacht. Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt und werden wiederkommen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:166 / 0
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...