Lyst og venligt sommerhus med sauna og skøn beliggenhed

3.5
icon
icon
icon
icon

Sneppevej 7B, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40807
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Gemt blandt de høje grantræer står dette klassiske og velindrettede træhus. Den ugenerede beliggenhed med kun 500 meter til havet og 200 meter til centrum, sammen med den lyse og venlige indretning danner rammerne om en afslappende og fredelig ferie langt væk fra alting – og med jeres helt egen wellnessoase med blandt andet sauna og badekar.

Charme og personlighed med ekstra wellness

Så snart I træder indenfor på Sneppevej 7 B, vil I blive budt varmt velkommen af de lyse og venlige omgivelser. Her er der lagt vægt på hyggen, og de mange små detaljer tilfører indretningen både charme og personlighed.

De lyse trævægge og lofter sammen med de store vinduespartier sørger for en behagelig og afslappende ferieatmosfære, og brændeovnen i stueafdelingen vil sprede både varme og god stemning på de sene aftener og de kolde vinterdage, hvor I kan samles rundt om sofabordet til en kop varm kakao.

De fine soveværelser rummer god plads til 6 personer, og med hele to badeværelser slipper I for de lange toiletkøer om morgenen. På det største badeværelse finder I en lækker wellnessafdeling med sauna og badekar, hvor I rigtig kan koble af og få et pusterum fra den travle hverdag. Udenfor finder I også en dejlig udendørs bruser.

Ugeneret beliggenhed tæt på strand og centrum

Feriehuset har en fantastisk ugeneret beliggenhed på en stor plænegrund omkranset af høje træer, og på den fine terrasse kan I nyde solen og fuglenes fløjten i god ro og fred fra liggestolene. Her er også tænkt på de mindste feriegæster, og med en sandkasse og et gyngestativ på grunden skal de nok blive holdt godt beskæftiget, mens I slapper af.

Hvis I tager el-bilen til ferieboligen, har I mulighed for at lade den her, da der findes et type 2 ladestik til el-biler på adressen.

Her får I den perfekte beliggenhed til en ægte sommerhusferie, hverken langt fra det brusende Vesterhav eller Henne Strands hyggelige bymidte. Gå lange ture langs vandkanten, shop i de mange forretninger, betragt de smukke solnedgange og slut dagen af med en lækker softice.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40807

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gemütlich eingerichtet, toll sind die 2 Bäder und es ist an alles gedacht. Über Mikrowelle, Kaffeemaschine, Toaster, Grill….Wir haben nichts vermisst. Der Kühlschrank ist riesig, wir hatten allerdings gedacht, dass es ein Gefrierfach gibt, aber es ging auch ohne. Wir würden das Haus in jedem Fall weiterempfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wie schon beim letzten Aufenthalt beurteilt:
Gute Lage, dicht zum Strand und Einkauf. Schön ruhig. Gepflegter schöner Naturgrund mit Bäumen.
Für unseren Winterurlaub war alles da, um ihn zu genießen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes gut eingerichtetes etwas abseits des Weges gelegenes Haus. Von Bäumen umgeben aber die Sonne kommt trotzdem durch. Man kann viele Vögel beobachten und wenn man Glück hat kommen Rehe zu Besuch. Für Kinder ist viel Platz zum spielen und es sind Spielsachen vorhanden. Das Haus liegt sehr zentral. Zum Einkaufen und zum Strand sind es nur ein paar Minuten zu Fuß.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:114 / 1.201
Renoveret / Byggeår:2006 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, lystfiskeri, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...