Bo dejligt i naturen i nyrestaureret hus med spa

4
icon
icon
icon
icon

Rohdesvej 14, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30932
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3450 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ro og afslapning står her i første række. Stuen med brændeovn og det åbne køkken indbyder til hygge og ikke mindst husets spa er det optimale sted til at få koblet af. Her på Rohdesvej 14 i Houstrup er der plads til, at 6 personer kan holde en dejlig ferie, fx ligge på terrassen og nyde sommersolen eller slappe af med en god bog i skyggen.

Lyst og venligt indrettet med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler

Dette hus er indrettet sådan, at der rigtigt kan hygges, med super bekvemme møbler og åbent køkken og moderne faciliteter. I det store lyse badeværelse med gulvvarme kan der efter en dejlig dag, med lange gåture i den smukke omkringliggende natur, tændes op i spaen for ægte afslapning. Håndklæderne er hurtigt friske og klare igen, da huset råder over både vaskemaskine og tørretumbler.

2 terrasser, udestue-fornemmelse og masser af ro og læ midt i naturen

Ved dette hus i Houstrup har I 2 dejlige terrasser, den større er overdækket og har funktion som en åben udestue, med masser af dejligt lysindfald og samtidigt læ. Her kan du virkeligt forlænge sæsonen – og allerede i det tidlige forår sidde udenfor og nyde duften af lyng, hav og nåletræer.

Houstrup er et lidt et insidertip. Et sted, hvor du virkeligt kan nyde naturens ro, med masser af skovområder, indsøer i forlængelse af Ringkøbing fjord, lynghede og klitlandskab. Det ideale sted til vandre-, ride- og cykelture og fx svampesøgning. Badestranden ligger ca 3 km fra huset. For børnefamilien er der masser af sjove udflugtsmål i nærområdet, som fx badeland, legeland, vikingehavn og klatrepark.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30932

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes kleines Ferienhaus. Platz für 6 Personen. Mit schöner großer Terasse.
Möbel und Auflagen ausreichend vorhanden. Bad und Küche sind mit allem ausgestattet, was man so braucht. Spülmaschine, Backofen, Kaffeemaschine usw. Alles sehr sauber. Modernes und gutes Geschirr vorhanden. Bad mit Whirlpool, Waschmaschine und Trockner. Alles sehr sauber. Kann man ohne Bedenken benutzen. Fernsehsessel und deutsches TV machen einen kühlen Abend vor dem Kamin gemütlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Super gemütliches, erstaunlich sauberes und gepflegtes Ferienhaus.
Es wurde an alles gedacht. Man fühlt sich sofort wohl

DK
D.
sagde , Taastrup

Et rigtig hyggeligt feriehus med en god størrelse, god plads i alle rum. Veludstyret, mangler intet. Dejligt med randbeplantning som giver læ, og rigtig dejligt med to terrasser (den ene delvis overdækket) som giver fleksibilitet med hensyn til både sol og skygge og læ.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 1.201
Renoveret / Byggeår:2016 / 1982

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...