Super lækkert nyt hus med 2 badeværelser

5
icon
icon
icon
icon
icon

Hedevang 18, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30670
7 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
2600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her på Hedevang 18 står et skønt hus klar til familieferien ved Vesterhavet. Nybygget i 2019 med lækker moderne men hyggelig indretning og med 2 badeværelser og gode dobbeltsenge er feriehuset det rigtige valg for ferien med op til 7 personer.

Nyt energirigtigt hus med brændeovn og badekar

I dette super skønne hus er der højt til loftet og masser af plads til hygge og afslapning. Det energirigtige luft-til-vand varmesystem sørger gennem gulvvarmen for et dejligt indeklima. De 3 soverum er indrettet med gode dobbeltsenge og hemsen er et rigtigt hyggeligt sted især for de større børn. I det ene af de 2 badeværelser har I et badekar – superdejligt, når der skal slappes rigtigt af efter en lang travetur til havet, eller mindstebarnet skal bades før sengetid.

I det moderne køkken gør induktionskomfuret og opvaskemaskinen sit til, at køkkentjansen er både nem og sjov. Med brændeovn i fællesområdet er hyggestemningen garanteret hele året rundt! Om I er samlet omkring et sjovt selskabsspil ved spisebordet, leger på gulvet med de små eller hygger i den bekvemme sofa foran fjernsynet.

Dejlig overdækket træterrasse

De store vinduespartier giver masser af lysindfald og altid en dejlig udsigt over naturgrunden. Fra husets stue er der udgang til en skøn til dels overdækket terrasse. Det er dejligt nemt at åbne op og forbinde ude med inde og få lukket den skønne friske luft ind, – en dejlig blanding af hav, lynghede og nåletræer. På terrassen kan der hygges hele dagen på solvognen og om aftenen er der mulighed for at tænde op i grillen og i læ af udhænget sidde sammen og hygge indtil stjernerne titter frem på himlen.

Midt i naturen og alligevel tæt på attraktionerne

Hedevang 18 ligger i det skønne område Houstrup, der er omgivet af enestående natur som den store genoprettede Fiilsø og det smukke skovområde Blåbjerg. Det er optimalt for lange gåture med hunden, cykel- eller fx rideture og Landal Seawest med badeland ligger ikke længere væk, end at I kan gå derhen. Med vikingehavn, legeland, skinnecykler, golfbane og den hyggelige badeby Henne Strand indenfor kort køreafstand, er der masser af sjov for enhver smag og hele familien vil elske det.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30670

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist zweckmäßig und geschmackvoll eingerichtet. Die Küchenausstattung läßt nichts zu wünschen übrig. Auch in der kälteren Jahreszeit ist das Haus gemütlich und sehr energieeffizient gebaut. Wir würden das Haus jederzeit wieder buchen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist modern hat einen guten Grundriss und ist trotzdem sehr gemütlich. Das Haus ist durch die vielen Fensterflächen sehr hell und steht in einer angenehmen ruhigen Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, helles Ferienhaus mit freundlicher Atmosphäre und Abendsonne auf der Terrasse. Tolle Küche, schöne Bäder, ruhige Lage!!!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.600
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...