Hyggeligt sommerhus med sauna og spa i fredfyldte omgivelser

4
icon
icon
icon
icon

Nørrevang 204, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30667
6 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et sommerhus i fredfyldte omgivelser, hvor I rigtig kan slappe af og glemme hverdagen? Så er dette hyggelige hus på Nørrevang 204 et godt valg. Huset rummer plads til 6 personer og er endda udstyret med sauna og spabad.

Nyd ferien i al slags vejr

Huset er udstyret med en stor terrasse, hvor I kan læne jer tilbage i liggestolene og nyde de solrige dage, mens børnene leger og spiller bold på den store græsplæne.

Inde blandt træerne finder I en legeplads med gynge og rutsjebane. Her kommer de aldrig til at kede sig.

Skulle vejret være dårligt, er der en hyggelig udestue, hvorfra I kan nyde de smukke naturomgivelser med en varm kop kaffe, mens regnen trommer på ruden eller vinden suser udenfor.

Fokus på hygge med sauna og spabad

Der er lagt stor vægt på hyggen i dette sommerhus, og det mærker man straks. Den personlige og hjemlige indretning sørger for, at I med det samme føler jer hjemme i de nye ferieomgivelser.

Efter en lang dag ude i den friske luft, kan I få varmen i saunaen eller spabadet og lade batterierne op til endnu en ny og spændende feriedag.

De sene aftentimer kan bruges på sofaen foran fjernsynet, hvor I kan se en god film eller læse en bog i sofaen. Med den knitrende brændeovn i baggrunden bliver det kun endnu hyggeligere, og bedre måde at lade dagen rinde ud på findes ikke.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 30667

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus verfügt über alles was den Urlaub angenehm macht, es liegt etwas abseits, so wie wir es mögen in absoluter Traumlage.
Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit dem Haus und dem Preis-Leistungs-Verhältnis sehr zufrieden. Daher waren wir auch schon das zweite Mal dort und planen für das nächste Jahr wieder im diesem Haus unseren Urlaub zu verbringen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es handelt sich um ein sehr schönes, mit Liebe eingerichtetes Ferienhaus im Gebiet Houstrup, in dem wir uns sofort heimisch gefühlt haben. Gerade an heißen Sommertagen ist die Waldlage im Vergleich zur Strandlage vorteilhaft, da ein angenehmes Klima herrscht. Dafür ist der Weg zum Strand nicht fußläufig zu erreichen, was uns aber vor der Buchung klar war. Der Spielplatz auf dem Grundstück (Drehwippe, Kletterturm und Boot) sowie der angrenzende Wald sind für Kinder optimal.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.235
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (44 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...