Indbydende feriehus med spabad og lukket terrasse

3
icon
icon
icon

Vestervang 37, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30660
8 pers.
Antal personer
5500 m.
Nærmeste strand
1900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I udkanten af Houstrups skov står dette indbydende træsommerhus med lukket terrasse, som er perfekt til en ferie med børnene og hunden. Spisestuen er lyst og venligt indrettet med en helt speciel charme og emmer af sommerhusferie, så snart I træder ind, og her får I også lidt ekstra wellness med helt eget spabad.

Venlige og lyse omgivelser med wellness

I huset på Vestervang 37 hersker de lyse og venlige omgivelser i hele huset, og her er feriestemningen garanteret fra første feriedag. Med plads til op til 8 personer rummer huset 4 soveværelser og hele 2 badeværelser, så der er god plads til hele familien. I det største badeværelse finder I også et spabad, hvor I kan få varmen og lade batterierne op igen efter en god feriedag ude i den friske luft.

Det veludstyrede køkken råder over alt, hvad ferien har brug for, og når I har tilberedt en lækker feriemiddag sammen, skal opvaskemaskinen nok stå for oprydningen, mens I samles rundt om det lange spisebord.

I den charmerende spisestue er der plads til alle i det hyggelige sofahjørne, og her kan I se en god film i fjernsynet eller tage et spil kort med brændeovnens knitren i baggrunden.

Gynge og boldspil for store og små

Den store græsgrund, som er omkranset af høje træer, er oplagt til et slag fodbold og leg for de yngste på gyngen eller i sandkassen. Den lukkede terrasse bliver også et hit blandt hundeejerne og småbørnsfamilierne, som sagtens kan lade de nysgerrige gæster ude af syne, mens der laves aftensmad.

Houstrup er et skønt og fredeligt ferieområde, og her kan I besøge både Vesterhavet, fjorden og de mange små feriebyer, der ligger i nærheden. Unge som gamle, aktive som dovne – her er noget for alle feriegæster, og her vil I helt sikkert få en herlig ferie med hele familien

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30660

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches Ferienhaus. Wir würden jederzeit es wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist perfekt für Gäste mit Hund und kleinen Kindern. Die Terrasse ist vollständig eingezäunt und so konnten wir beruhigt die Terrassentüre auflassen ohne, dass unser Dackel ausgebüchst ist.
Küche ist ideal offen zum Wohnzimmer. Die Zimmer sind sehr ruhig gelegen.
Wir kommen wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Grundstück und Lage waren echt top. Die eingezäunte Terrasse mit der davorliegenden Spielwiese ist für Mieter mit Hund oder kleinen Kindern ideal. Vom Haus aus ist man nach 20 Metern auf einem der vielen kleinen Wege durch die Waldstücke innerhalb des Gebietes. Für die morgendliche Hunderunde ideal.
Ich würde das Haus nur für 6 Personen empfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:120 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2009 / 1999

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nr. Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...